+ 86 0731-89837621

EN
Kabeh Kategori

Biocatalyst

KONTAK US

TEL:+ 86 0731-89837621

email:[Email protected]

Alamat: 1288 Jalan Purui West, Zona Pangembangan Ekonomi lan Teknologi Wangcheng, Kota Changsha, Provinsi Hunan, China

  • https://www.hnnanbeiwang.com/upload/product/1572510678405617.png
  • https://www.hnnanbeiwang.com/upload/product/1572510686901820.png

Cephalosporin C Estetyase Estetyase

Minimal Order Quantity:

100G

Details Packaging:

Dilebokake ing drum plastik utawa karton, 25/30 / 40kg saben tong

Wektu Pesenan:

Mung setaun sawise pesenan rampung

Syarat-syarat pembayaran:

45 dina utawa 90 dina

Sumber Kabisan:

10 ton / taun


Inquiry
  • Description

Panggonan Asal:

China

Jeneng Brand:

Hunan Nanbeiwang Teknologi Biologi Co, Ltd

Panggil Model:

04


Description:

Cephalosporin C acetyl esterase minangka esterase sing bisa ngangkut hidrolisis cephalosporin C (CPC) utawa asam 7-aminokephalosporanic (7-ACA) 3 'posisi acetyl posisi.CPC utawa 7-ACA bisa digunakake minangka prekursor sintesis saka macem-macem antibiotik cephalosporin semi-sintetik kayata cefuroxime, cefuroxime, cefoxitin, cefpodoxime lan liya-liyane.


aplikasi:

Cephalosporin C deacetylase minangka katalis pilihan kanggo produksi cephalosporin semi-sintetik sing penting antar-D-7-ACA.


specifications:

specifications

25/30 / 40KG

katon

Partikel bunderan putih utawa putih

ukuran partikel

≥100μm

Kegiatan enzim

≥400U / g

L-Lactamase

Ora dideteksi

Isi banyu

50-60%


Contact Us