+ 86 0731-89837621

EN
Kabeh Kategori

Biocatalyst

KONTAK US

TEL:+ 86 0731-89837621

email:[Email protected]

Alamat: 1288 Jalan Purui West, Zona Pangembangan Ekonomi lan Teknologi Wangcheng, Kota Changsha, Provinsi Hunan, China

  • https://www.hnnanbeiwang.com/upload/product/1572511894759564.png
  • https://www.hnnanbeiwang.com/upload/product/1572511894661068.png

Cephalosporin C Acylase

Minimal Order Quantity:

100G

Details Packaging:

Dilebokake ing drum plastik utawa karton, 25/30 / 40kg saben tong

Wektu Pesenan:

Mung setaun sawise pesenan rampung

Syarat-syarat pembayaran:

45 dina utawa 90 dina

Sumber Kabisan:

10 ton / taun


Inquiry
  • Description

Panggonan Asal:

China

Jeneng Brand:

Hunan Nanbeiwang Teknologi Biologi Co, Ltd

Panggil Model:

05


Description:

Cephalosporin C acylase minangka jinis acylase sing catalyzes hidrolisis CPC utawa glutaryl -7- asam aminokephalosporin (GL-7-ACA) nganti asam 7-aminokephalosporin (7-ACA), 7-ACA minangka bagean antibakteri saka cephalosporins lan an penengah penting kanggo macem-macem antibiotik cephalosporin semi-sintetik. Ing metode produksi industri 7-ACA, metode kimia mboko sithik disingkirake dening wong amarga ana pirang-pirang langkah lan kahanan sing atos, lan cairan sampah beracun diolah. Persiapan enzim 7-ACA mbutuhake panggunaan acilase CPC.


aplikasi:

Nduwe nilai aplikasi sing penting ing produksi industri cephalosporins.


specifications:

specifications

25/30 / 40KG

katon

Partikel bundher putih utawa kuning

ukuran partikel

≥100μm

Kegiatan enzim

≥110U / g

L-Lactamase

Ora dideteksi

Isi banyu

50-60%


Contact Us