+ 86 0731-89837621

EN
Kabeh Kategori

Biocatalyst

KONTAK US

TEL:+ 86 0731-89837621

email:[Email protected]

Alamat: 1288 Jalan Purui West, Zona Pangembangan Ekonomi lan Teknologi Wangcheng, Kota Changsha, Provinsi Hunan, China

  • https://www.hnnanbeiwang.com/upload/product/1574060473355036.jpg
  • https://www.hnnanbeiwang.com/upload/product/1574060473330120.jpg

D-Carbamoylase

Minimal Order Quantity:

100G

Details Packaging:

Dilebokake ing drum plastik utawa karton, 25/30 / 40kg saben tong

Wektu Pesenan:

Mung setaun sawise pesenan rampung

Syarat-syarat pembayaran:

45 dina utawa 90 dina

Sumber Kabisan:

50 ton / taun

katon:

Bubuk kuning putih utawa coklat kuning

Kegiatan enzim:

50-60U / g


Inquiry
  • Description

Panggonan Asal:

China

Jeneng Brand:

Hunan Nanbeiwang Teknologi Biologi Co, Ltd

Panggil Model:

17


Description:

D-karbamoylase minangka enzim penting ing persiapan anteneu antibiotik β-lactam ing Dp-hydroxyphenylglycine. Ampicillin lan amoxicillin dibentuk kanthi kondensasi inti ibu penisilin 6-aminopenicillanic (6-APA) kanthi chain D-phenylglycine lan Dp-hydroxyphenylglycine. Mulane, D-phenylglycine, Dp-hydroxyphenylglycine lan 6-APA, 7-ACA dadi sawetara perantara bahan mentah penting ing produksi antibiotik β-lactam semi-sintetik.


aplikasi:

D-hydantoinase lan D-carbamoylase umume digunakake kanggo persiyapan Dp-hydroxyphenylglycine, D-phenylglycine, D-tryptophan, D-phenylalanine, lsp.


Contact Us