+ 86 0731-89837621

EN
Kabeh Kategori

Biocatalyst

KONTAK US

TEL:+ 86 0731-89837621

email:[Email protected]

Alamat: 1288 Jalan Purui West, Zona Pangembangan Ekonomi lan Teknologi Wangcheng, Kota Changsha, Provinsi Hunan, China

  • https://www.hnnanbeiwang.com/upload/product/1574060387789046.jpg
  • https://www.hnnanbeiwang.com/upload/product/1574060387638080.jpg

D-Hydantoinase

Minimal Order Quantity:

100G

Details Packaging:

Dilebokake ing drum plastik utawa karton, 25/30 / 40kg saben tong

Wektu Pesenan:

Mung setaun sawise pesenan rampung

Syarat-syarat pembayaran:

45 dina utawa 90 dina

Sumber Kabisan:

50 ton / taun

katon:

Bubuk kuning putih utawa coklat kuning

Aktivitas enzim:

50-60U / g


Inquiry
  • Description

Panggonan Asal:

China

Jeneng Brand:

Hunan Nanbeiwang Teknologi Biologi Co, Ltd

Panggil Model:

16


Description:

Hydantoinase minangka jinis hidrolase amida sing bisa ngatasi kliwat hydantoin amid siklik, 5 monosubstituted lan asale, lan utamane digunakake kanggo biosintesis asam amino chiral. Miturut macem-macem kegiatan optik substrat lan produk sing dikatutake dening hydantoin, diklasifikasikake dadi telung jinis: D-type, L-form lan DL-form. Hydantoinase d-jinis digunakake ing industri, tetanèn lan obat-obatan. Bisa dihidrolisis karo asam N-karbamoyl-D-amino kanthi hydantoin sing katalitik 5 ', sing bisa dihidrolisis kanthi hidrolisis maneh. Hidrolisis klompok N-karbamoyl kanggo njupuk asam D-amino sing dibutuhake kanthi cepet kanggo sintesis antibiotik semi-sintetik, pemanis, pestisida anyar, lan sawetara agen antikanker lan antibakteri.


aplikasi:

D-hydantoinase lan D-carbamoylase umume digunakake kanggo persiyapan Dp-hydroxyphenylglycine, D-phenylglycine, D-tryptophan, D-phenylalanine, lsp.


Contact Us