+ 86 0731-89837621

EN
Kabeh Kategori

Biocatalyst

KONTAK US

TEL:+ 86 0731-89837621

email:[Email protected]

Alamat: 1288 Jalan Purui West, Zona Pangembangan Ekonomi lan Teknologi Wangcheng, Kota Changsha, Provinsi Hunan, China

  • https://www.hnnanbeiwang.com/upload/product/1574055602936912.jpg
  • https://www.hnnanbeiwang.com/upload/product/1574055603245780.jpg

Formulir Dehydrogenase

Minimal Order Quantity:

100G

Details Packaging:

Dilebokake ing drum plastik utawa karton, 25/30 / 40kg saben tong

Wektu Pesenan:

Mung setaun sawise pesenan rampung

Syarat-syarat pembayaran:

45 dina utawa 90 dina

Sumber Kabisan:

10 ton / taun

katon:

Bubuk kuning putih utawa coklat kuning

Aktivitas enzim:

≥200U / g


Inquiry
  • Description

Panggonan Asal:

China

Jeneng Brand:

Hunan Nanbeiwang Teknologi Biologi Co, Ltd

Panggil Model:

08


Description:

Dehidrogenase sing wujud yaiku enzim jinis redoks, sing disingkat FDH, kanggo regenerasi dinotoksida adenine nikotinamida (NADH). Mbentuk dehidrogenasecatalys pembentukan CO2 saka asam format (amonium formate et al.) Lan pengurangan NAD dadi NADH. Dehidrogenase mbentuk bisa menehi regenerasi NADH amarga reaksi pengurangan oksidasi. Dehidrogenase sing wujud bisa diobrolasi ing operator organik kanthi ikatan kovalen, saéngga ningkatake macem-macem aplikasi enzim lan luwih suwe bisa urip layanan enzim.


aplikasi:

Kanggo regenerasi nikotinamida adenine dinucleotide (NADH), persiapan enzim asam L-2-aminobutyric, L-norvaline


Contact Us