+ 86 0731-89837621

EN
Kabeh Kategori

Biocatalyst

KONTAK US

TEL:+ 86 0731-89837621

email:[Email protected]

Alamat: 1288 Jalan Purui West, Zona Pangembangan Ekonomi lan Teknologi Wangcheng, Kota Changsha, Provinsi Hunan, China

  • https://www.hnnanbeiwang.com/upload/product/1574055995349320.jpg
  • https://www.hnnanbeiwang.com/upload/product/1574055995122536.jpg

Glukosa Dehidrogenase

Minimal Order Quantity:

100G

Details Packaging:

Dilebokake ing drum plastik utawa karton, 25/30 / 40kg saben tong

Wektu Pesenan:

Mung setaun sawise pesenan rampung

Syarat-syarat pembayaran:

45 dina utawa 90 dina

Sumber Kabisan:

100 ton / taun

katon:

Bubuk kuning putih utawa coklat kuning

Aktivitas enzim:

≥2000U / g


Inquiry
  • Description

Panggonan Asal:

China

Jeneng Brand:

Hunan Nanbeiwang Teknologi Biologi Co, Ltd

Panggil Model:

09


Description:

Glukosa dehidrogenase asale saka kewan. Sawise kasebut, urutan gen ditemtokake, lan sawise gen disintesis, dimuat dadi plasmid saka organisme prokaryotik kayata Escherichia coli, lan persiapan skala enzim industri bisa dipikolehi kanthi cara penanaman Es Esichichia coli kanthi ukuran gedhe.


aplikasi:

Enzim kasebut nganakake reaksi reaksi β-D-glukosa kanggo ngasilake asam glukonon, sing digunakake kanggo persiapan enzim produk asam kritis, lan duwe efek ing coenzyme 1 (NAD) lan coenzyme 2 (NADP). Glukosa bisa digunakake kanggo ngoksidasi koenzim 1 (NAD +). 2 (NADP +) dikurangi dadi koenzim 1 (NADH) lan 2 (NADPH) kanggo nggayuh tujuan regenerasi koenzim sing dikurangi. Reaksi katalitik sing umum yaiku ing ngisor iki:

Contact Us