+ 86 0731-89837621

EN
Kabeh Kategori

Biokalisator

KONTAK US

TEL:+ 86 0731-89837621

email:[Email protected]situs

Alamat: 1288 Jalan Purui West, Zona Pangembangan Ekonomi lan Teknologi Wangcheng, Kota Changsha, Provinsi Hunan, China

  • https://www.hnnanbeiwang.com/upload/product/1574056298990342.jpg
  • https://www.hnnanbeiwang.com/upload/product/1574056298328165.jpg

Lactate Dehydrogenase

Minimal Order Quantity:

100G

Details Packaging:

Dilebokake ing drum plastik utawa karton, 25/30 / 40kg saben tong

Wektu Pesenan:

Mung setaun sawise pesenan rampung

Syarat-syarat pembayaran:

45 dina utawa 90 dina

Sumber Kabisan:

50 ton / taun

katon:

Bubuk kuning putih utawa coklat kuning

Aktivitas enzim:

10000U / g


Inquiry
  • Description

Panggonan Asal:

China

Jeneng Brand:

Hunan Nanbeiwang Teknologi Biologi Co, Ltd

Panggil Model:

10


Description:

Amarga asam laktat sing akeh alami yaiku L-form, dehidrogenase laktat sing biasane kita deleng saka sudut pandang tegese dehidrogenase L-laktat. Dehidrogenase laktat minangka enzim glikolitik sing nyipta dehidrogenasi asam laktat dadi pyruvate lan pindhah hidrogen menyang NAD dadi NADH.


aplikasi:

Enzim iki digunakake kanggo persiapan enzim produk asam kritis, sing nduwe pengaruh coenzyme 1 (NAD) lan koenzim 2 (NADP). Pyruvate bisa digunakake kanggo ngoksidasi koénzim suda 1 (NADH) lan 2 (NADPH) dadi koénzim teroksida 1 (NAD +) lan 2 (NADP +) kanggo regenerasi koénzim teroksida. Lan kosok balene. Reaksi katalitik sing umum yaiku ing ngisor iki:


Contact Us