+ 86 0731-89837621

EN
Kabeh Kategori

Biocatalyst

KONTAK US

TEL:+ 86 0731-89837621

email:[Email protected]

Alamat: 1288 Jalan Purui West, Zona Pangembangan Ekonomi lan Teknologi Wangcheng, Kota Changsha, Provinsi Hunan, China

  • https://www.hnnanbeiwang.com/upload/product/1574055266816408.jpg
  • https://www.hnnanbeiwang.com/upload/product/1574055266676398.jpg

Leucine Dehydrogenase

Minimal Order Quantity:

100G

Details Packaging:

Dilebokake ing drum plastik utawa karton, 25/30 / 40kg saben tong

Wektu Pesenan:

Mung setaun sawise pesenan rampung

Syarat-syarat pembayaran:

45 dina utawa 90 dina

Sumber Kabisan:

10 ton / taun

katon:

Bubuk kuning putih utawa coklat kuning

Kegiatan enzim:

≥2000U / g


Inquiry
  • Description

Panggonan Asal:

China

Jeneng Brand:

Hunan Nanbeiwang Teknologi Biologi Co, Ltd

Panggil Model:

07


Description:

Dehidrogenase Leucine yaiku oxidoreductase NAD + -digantung sing mbalikke reaksi reaksi L-leucine karo sawetara asam amino amino amino kanggo mbentuk asam keto lan analog sing cocog. Sampeyan uga minangka enzim utama kanggo sintesis asam L-2-aminobutyric lan L-norvaline.


aplikasi:

Enzim iki digunakake kanggo nyiyapake asam L-2-aminobutyric lan L-norvaline kanthi metode enzim.

Contact Us