+ 86 0731-89837621

EN
Kabeh Kategori

Biocatalyst

KONTAK US

TEL:+ 86 0731-89837621

email:[Email protected]

Alamat: 1288 Jalan Purui West, Zona Pangembangan Ekonomi lan Teknologi Wangcheng, Kota Changsha, Provinsi Hunan, China

  • https://www.hnnanbeiwang.com/upload/product/1572509299638262.png
  • https://www.hnnanbeiwang.com/upload/product/1572509298568159.png

Penicillin G Acylase

Minimal Order Quantity:

100G

Details Packaging:

Dilebokake ing drum plastik utawa karton, 25/30 / 40kg saben tong

Wektu Pesenan:

Mung setaun sawise pesenan rampung

Syarat-syarat pembayaran:

45 dina utawa 90 dina

Sumber Kabisan:

10 ton / taun


Inquiry
  • Description
Panggonan Asal:China
Jeneng Brand:Hunan Nanbeiwang Teknologi Biologi Co, Ltd
Panggil Model:01

Penicillin acylase, uga dikenal minangka penisilin amidase utawa penicillin aminohidolase.

Penicillin G acylase minangka enzim utama kanggo antibiotik β-lactam semi-sintetik. Bisa ngemut hidrolisis penisilin lan asam sing dawa kanggo mbusak ranté sisih, lan ngasilake antibiotik β-lactam antibiotik penting, asam 6-aminopenicillanic (6-APA) lan 7-amino-3-deacetoxy asam cephalosporic (7 -ADCA). Uga catalyens kondensasi 6-APA utawa 7-ADCA kanthi rantai sisih kanggo ngasilake macem-macem antibiotik β-lactam semi-sintetik.

Enzim kasebut biasane dijupuk saka enzim intraselular intraselular Escherichia lan enzim ekstraselular Bacillus megaterium, sing umume digunakake ing produksi industri perantara utama antibiotik β-lactam lan antibiotik--lactam semi-sintetik.

aplikasi:

Enzim kasebut digunakake kanggo hidrolisis amida lan digunakake kanggo produksi enzimatik kanggo perantara farmaseutikal utama kayata 6-APA, 7-ANCA, 7-ATCA, asam amino D-jinis, résolusi senyawa chiral lan panggunaan liyane.

specifications:

specifications25/30 / 40KG
katonPartikel bunderan spherical kuning
ukuran partikel≥100μm
Kegiatan enzim≥130U / g
L-LactamaseOra dideteksi
Isi banyu50-60%
Contact Us