+ 86 0731-89837621

EN
Kabeh Kategori

Biokalisator

KONTAK US

TEL:+ 86 0731-89837621

email:[Email protected]

Alamat: 1288 Jalan Purui West, Zona Pangembangan Ekonomi lan Teknologi Wangcheng, Kota Changsha, Provinsi Hunan, China

  • https://www.hnnanbeiwang.com/upload/product/1574054980989192.jpg
  • https://www.hnnanbeiwang.com/upload/product/1574054980893873.jpg

Threonine Deaminase

Minimal Order Quantity:

100G

Details Packaging:

Dilebokake ing drum plastik utawa karton, 25/30 / 40kg saben tong

Wektu Pesenan:

Mung setaun sawise pesenan rampung

Syarat-syarat pembayaran:

45 dina utawa 90 dina

Sumber Kabisan:

10 ton / taun

katon:

Bubuk kuning putih utawa coklat kuning

Aktivitas enzim:

≥10000U / g

Inquiry
  • Description

Panggonan Asal:

China

Jeneng Brand:

Hunan Nanbeiwang Teknologi Biologi Co, Ltd

Panggil Model:

06


Description:

L-2-aminobutyric acid (L-ABA) minangka asam amino chiral non-alami lan duwe macem-macem aplikasi ing lapangan obat-obatan lan industri kimia. Sistem kanggo nyintesis L-ABA kanthi dehidrogenase leucine adhedhasar L-threonine, sing diraihake dening threonine deaminase kanggo mbentuk α-ketobutyrate, lan banjur ketone digunakake kanggo mbusak ketone. Asam kasebut dikurangi ing L-ABA, nalika NADH dikonsumsi kanthi reaksi pangurangan regenerasi kanthi formulasi dehidrogenase. Persiapan asam L-2-aminobutyric ing sistem produksi iki duwe masalah yen konsumsi koenzim gedhe banget, lan kanthi mangkono regenerasi koenzim bisa rampung kanthi formulasi dehidrogenase.


aplikasi:

Enzim iki digunakake kanggo nyiyapake asam L-2-aminobutyric kanthi metode enzim.


Contact Us