+ 86 0731-89837621

EN
Kabeh Kategori

Biocatalyst

KONTAK US

TEL:+ 86 0731-89837621

email:[Email protected]

Alamat: 1288 Jalan Purui West, Zona Pangembangan Ekonomi lan Teknologi Wangcheng, Kota Changsha, Provinsi Hunan, China

  • https://www.hnnanbeiwang.com/upload/product/1574060551550378.jpg
  • https://www.hnnanbeiwang.com/upload/product/1574060551386539.jpg

Transaminase

Minimal Order Quantity:

100G

Details Packaging:

Dilebokake ing drum plastik utawa karton, 25/30 / 40kg saben tong

Wektu Pesenan:

Mung setaun sawise pesenan rampung

Syarat-syarat pembayaran:

45 dina utawa 90 dina

Sumber Kabisan:

10 ton / taun


Inquiry
  • Description

Panggonan Asal:

China

Jeneng Brand:

Hunan Nanbeiwang Teknologi Biologi Co, Ltd

Panggil Model:

19


Description:

Transaminase minangka kelas enzim sing ngatasi transfer amino ing antarane asam amino lan asam keto. Reaksi transaminase-katalis kabeh bisa dibalik. Transaminase bisa dipérang dadi telung kategori utama miturut substrat: L-α-amino aminotransferase, asam amino-aminotransferase lan asam amino-aminotransferase. Minangka bahan utama Januvia, sitagliptin wis dadi obat sing efektif ing perawatan diabetes, lan transaminase dibutuhake ing sintesis enzim sitagliptin.


aplikasi:

Kanggo sintesis katalitik sitagliptin


specifications:

specifications

25/30 / 40KG

katon

Partikel bunderan spherical kuning

ukuran partikel

100-300μm

Kegiatan enzim

2000U / g

L-Lactamase

Ora dideteksi

Isi banyu

50-60%



Contact Us