+ 86 0731-89837621

EN
Kabeh Kategori

Case

Case

Produksi asam ursodeoxycholic kanthi nggunakake metode enzim biologis tinimbang metode kimia sing dikembangake dening perusahaan kita wis ngrampungake masalah perlindungan lingkungan lan efisiensi produksi pelanggan, Changde Yungang Biotechnology Co, Ltd, sing wis nambah asil produk lan kualitas, dikurangi biaya produksi lan entuk keuntungan ekonomi. Proyèk wis industri.

Perusahaan kita wis sukses njelajah kabeh teknologi anyar kanggo ngilangi, ngresiki lan imobilisasi protein enzim saka bakteri sing direkayasa gen, nggawe asas teknis kanggo sintesis asam ursodeoxycholic kanthi metode enzim. Inovasi kasebut kayata:

1. Kanggo sepisanan, enzim seri UD ditrapake ing proses asam ursodeoxycholic. Sintesis enzim saka ursodeoxycholic acid disintesis sacara kimia dibandhingake karo sadurunge. Cara semi-sintesis duwe kaluwihan proses sing gampang, efisiensi produksi dhuwur lan perlindungan lingkungan .;

2. Nggunakake induser anyar, nemtokake kahanan fermentasi sing optimal kanggo ngasilake ngasilake enzim sing luwih dhuwur kanthi nyinaoni rumus fermentasi;

3. Koleksi langsung enzim bakteri kanggo produksi, nggawe langkah ekstraksi lan pemurnian enzim, lan njaga kegiatan enzim kanthi efisiensi maksimal.