+ 86 0731-89837621

EN
Kabeh Kategori

Budaya perusahaan

KONTAK US

TEL:+ 86 0731-89837621

email:[Email protected]

Alamat: 1288 Jalan Purui West, Zona Pangembangan Ekonomi lan Teknologi Wangcheng, Kota Changsha, Provinsi Hunan, China

Budaya perusahaan

1. Tenaga perusahaan: promosi pangembangan kanthi ilmu pengetahuan lan teknologi, njupuk bakat minangka dhasar, konsentrasi karo kimia ijo, lan nyuda faktor lingkungan

2. Visi perusahaan: nggawe persiapan enzim biologis perusahaan menyang produk bintang kanthi daya saing inti ing industri kasebut

3. semangat perusahaan: serius, kerja keras, tanggung jawab, inovasi

4. Gaya perusahaan: pragmatis, gabungan, jujur, tanggung jawab

5. Falsafah bisnis: tulus, profesional, cepet lan efisien

6. Konsep layanan: ngetren lan menehi kekuatan tim, ngupayakake lan ngluwihi pengarepan pelanggan

7. Konsep Kualitas: kualitas dhisik, customer dhisik

8. Konsep keselamatan: safety dadi tanggung jawab, safety mupangat, safety yaiku rasa seneng