+ 86 0731-89837621

EN
Kabeh Kategori

Gambar Company

KONTAK US

TEL:+ 86 0731-89837621

email:[Email protected]

Alamat: 1288 Jalan Purui West, Zona Pangembangan Ekonomi lan Teknologi Wangcheng, Kota Changsha, Provinsi Hunan, China

Gambar Company

Hunan Nanbeiwang Teknologi Biologi Co, Ltd didegaké ing Januari 2015, mapan ing Zona Pangembangan Ekonomi lan Teknologi Changsha Wangcheng sing apik. Iki minangka perusahaan berteknologi tinggi sing nggabungake riset lan pangembangan independen, transfer teknologi, ngasilake lan dodolan produk biologis kanthi teknologi bioengineering modern.

Perusahaan kasebut duwe tim bakat sing bermutu tinggi, kabeh duwe kualifikasi sarjana lan pascasarjana, lan bebarengan nggawe manajemen lan lapisan teknis kanthi dhasar profesional sing padhet lan pengalaman praktis sing akeh. Tanggung jawab ing Perusahaan Teknologi Tinggi Zon Teknologi R&D ---- Changsha Kaixiao Biotechnology Co, Ltd, uga nindakake ijol-ijolan teknis lan kerjasama karo akeh universitas utama lan institusi riset kayata Huzhou Biotechnology Center of Shanghai Academy of Life Ilmu Akademi Ilmu Cina, Universitas Ilmu lan Teknologi Cina Timur, Universitas Hangzhou Normal, Pusat Kehutanan dan Teknologi Pusat South South, lan sapanunggalane. Perusahaan iki duwe konsep "promosi pembangunan karo ilmu pengetahuan lan teknologi, njupuk bakat minangka dhasar , konsentrasi kimia ijo, lan nyuda faktor lingkungan, terus, lan nglatih macem-macem jinis personel profesional lan teknis, fokus ing pangembangan lan produksi biocatalyst ing bidang bahan kimia sing apik lan perantara antibiotik hilir, asam amino chiral, asam amino turunan lan perantara khusus anyar. Pusat R&D perusahaan duwe fasilitas eksperimen lan instrumen analitis kanggo rekayasa genetik modern lan teknik enzim kayata reaktor chain polimerase, fermenter kontrol otomatis, tank konversi enzim otomatis, centrifuge kacepetan cepet, gangguan sel, pembekuan beku, kromatografi cairan kinerja dhuwur lan spektrofotometer. Instrumen kasebut wis ngetrapake landasan dhasar kanggo sukses teknologi anyar lan industrialisasi produk anyar. Perusahaan njupuk inovasi minangka mesin pertumbuhan, terus ningkatake teknologi R&D lan efisiensi, mbangun daya saing inti, lan menehi jaminan sing kuat kanggo perusahaan kasebut. njaga posisi pinunjul ing industri.

Perusahaan iki duwe meh 100 hektar produksi produksi siri biocatalyst lan asam amino hilir lan perantara farmaseutikal ing Ningxia lan Shandong. Dasar produksi wis lulus sertifikasi sistem kualitas ISO9001, kanthi sistem perawatan limbah mandiri, tim manajemen produksi lengkap lan peralatan produksi. Kasedhiya kanthi efektif ngasilake 100 ton enzim biokatalytik lan 500 ton asam amino lan perantara farmaseutikal.

"Kekuwatan tim lan inspirasi tim, ngupayakake lan ngluwihi pangarepan pelanggan" yaiku moto lan konsep layanan Hunan Nanbeiwang. Perusahaan iki bakal fokus marang kabutuhan customer, tundhuk karo inovasi teknologi lan inovasi layanan, lan ditemtokake kanggo nggawe persiapan bio-enzim dhewe lan produk hilir dadi produk kompetitif paling inti ing industri, lan terus promosi aplikasi industri teknologi biocatalysis, lan usaha dadi panyedhiya layanan profesional kanggo persiapan enzim, seri asam amino lan perantara farmaseutikal.

Kita nggayuh kabeh kesempatan kanggo kerjo bareng karo sampeyan, lan entuk kapercayan lan kepuasan liwat produk profesional lan layanan sing apik. Teknologi Biologi Hunan Nanbeiwang Co, Ltd mesthi dadi pasangan pilihan sampeyan!