+ 86 0731-89837621

EN
Kabeh Kategori

Path pembangunan

KONTAK US

TEL:+ 86 0731-89837621

email:[Email protected]

Alamat: 1288 Jalan Purui West, Zona Pangembangan Ekonomi lan Teknologi Wangcheng, Kota Changsha, Provinsi Hunan, China

Path pembangunan

2019

Ing wulan Nopémber 2019, perusahaan ngembangake enzim utama kanggo cephalosporin perantara produksi enzim 7-ACA siji-langkah ----- cephalosporin C acylase sukses lan industri, lan dodolan wis entuk.

2019

Ing wulan Oktober 2019, paten penemuan teknis perusahaan CN105802937A (metode persiapan lipase tahan suhu dhuwur) lan CN105802936A (metode persiapan phytase tahan suhu dhuwur lan phytase tahan suhu dhuwur lan aplikasi sing) diwenehake.

2018

Ing wulan Oktober 2018, persiapan enzim perusahaan asam ursodeoxycholic didaftar minangka proyek kunci teknologi tinggi dening Biro Ilmu lan Teknologi Kabupaten Kecamatan Wangcheng, Kota Changsha, lan nampa dhukungan pendanaan khusus.

2017

Ing wulan Juni 2017, persiapan enzim perusahaan kanggo proyek asam ursodeoxycholic sukses lan ngrampungake kerjasama strategis karo Changde Yungang Biotechnology Co, Ltd lan nyadari industrialisasi lan penjualan enzim seri asam ursodeoxycholic.

2016

Ing wulan September 2016, produksi enzim perusahaan saka riset lan pembangunan pangembangan antibiotik cefprozil antibiotik sing efektif banget lan sukses karo kerjasama teknis karo perusahaan kadhaptar Chongqing Fuan Pharmaceutical. Ing wektu sing padha, antibiotik kayata penisilin penisilin, sintaksis penisilin, lan deacetylase didhaptar ing industri produksi Ningxia.

2016

Ing wulan Agustus 2016, perusahaan kasebut melu pemilihan inovasi lan proyek wirausaha nomer loro ing Kabupaten Wangcheng, Changsha City, lan dipilih dadi salah sawijining proyek paling sepuluh ing industri manufaktur.

2016

Ing wulan Januari 2016, perusahaan kasebut ngganti alamat sing didaptar menyang Changsha Wangcheng Ekonomi lan Teknologi Zona, lan ngganti jeneng kasebut dadi Hunan Nanbeiwang Biological Technology Co, Ltd Skop bisnis nambah produksi panganan lan aditif feed, uga ngimpor lan ngekspor macem-macem komoditas lan teknologi. Ibukutha sing kadaptar yaiku 2 yuta yuan.

2015

Ing wulan Juni 2015, perusahaan kasebut ngrampungake riset lan pangembangan phytase tahan suhu dhuwur kanggo feed, lan nyadari industriisasi ing pangkalan produksi Ningxia Zhongwei Beautiful Industrial Park.

2015

Ing tanggal 4 Januari 2015, Changsha Nanbeiwang Biological Technology Co, Ltd, minangka pendahuluan Nanbeiwang Biological Technology Co, Ltd, diadegake ing Gedhung Komprehensif Yannong, Zona Teknologi Tinggi Changsha. Perusahaan kasebut utamane ing layanan pangembangan bioteknologi, konsultasi, layanan ijol-ijolan, layanan transfer; penjualan produk kimia, riset lan pangembangan, lan sapiturute, kanthi modal registrasi 1 yuta yuan.