+ 86 0731-89837621

EN
Kabeh Kategori

Tambahan aditif

KONTAK US

TEL:+ 86 0731-89837621

email:[Email protected]

Alamat: 1288 Jalan Purui West, Zona Pangembangan Ekonomi lan Teknologi Wangcheng, Kota Changsha, Provinsi Hunan, China

  • https://www.hnnanbeiwang.com/upload/product/1592554789735802.jpg
  • https://www.hnnanbeiwang.com/upload/product/1592554789834167.jpg

D-Kalsium Pantothenate

Panggonan Asal:China
Jeneng Brand:Hunan Nanbeiwang Teknologi Biologi Co, Ltd
Panggil Model:24
Minimal Order Quantity:100G
Details Packaging:Dilebokake ing drum plastik utawa karton, 25/30 / 40kg saben tong
Wektu Pesenan:Mung setaun sawise pesenan rampung
Syarat-syarat pembayaran:45 dina utawa 90 dina
Sumber Kabisan:500 ton / taun


Inquiry
  • Description
  • aplikasi

D-Kalsium pantothenate yaiku padat putih utawa putih sing putih utawa putih. Larut kanthi bebas banyu; larut ing gliserin; rada larut ing aseton, metanol lan alkohol; prakteke ora larut ing eter lan kloroform. Kondhisi stabil ing udhara lan cahya ing wilayah sing garing adoh banget. Bakal dihidrolisis ing larutan banyu; hidrolisis kasebut bisa digawe kanthi cepet, panas, lan asam. Rak, kanthi kontaner sing asli adoh saka srengenge lan lembab, bisa 24 wulan.


specifications:

itemspecifications
katonBubuk putih utawa whitelike padhet
Assay (Basah Kasar)98.0% ~ 102.0%
Rotasi optik spesifik (Basis Kering)+ 25.0 ° + + 27.5 °
pH6.8 ~ 8.0
Isi kalsium (Basis Pepe)8.2% ~ 8.6%
Tekad Nitrogen (Basis Kering)5.7% ~ 6.0%
logam berat≤0.002%
Mundhut ing pangatusan≤5.0%
Konten métanol≤0.3%



Iki digunakake sacara umum ing industri farmasi, panganan lan feed. Ing industri obat lan farmasi, dadi produk obat Vitamin B kanggo melu metabolisme protein, karbohidrat lan lemak. Ing industri panganan, digunakake minangka suplemen nutrisi lan tambahan. Ing pambiakan ternak, digunakake minangka feed tambahan saka klompok Vitamin.

Contact Us