+ 86 0731-89837621

EN
Kabeh Kategori

News

News

KONTAK US

TEL:+ 86 0731-89837621

email:[Email protected]

Alamat: 1288 Jalan Purui West, Zona Pangembangan Ekonomi lan Teknologi Wangcheng, Kota Changsha, Provinsi Hunan, China

News

2019.6.18-6.20 CPhI Shanghai

Wektu: 2019-06-20 Hit 74

CPhI China rampung kanthi sukses ing tanggal 20 Juni 2019. Pameran taun 2019 nggawa luwih saka 3,200 perusahaan pinunjul ing omah lan ing luar negeri, kalebu Korea, India, Turkey, lan luwih saka 200 pameran luar negeri saka Jerman, Prancis, Swiss, Italia lan negara liya. Luwih saka 70,000 pengunjung profesional saka omah lan luar negeri teka ngunjungi.

Mo saka Hunan Nanbeiwang Biological Technology Co, Ltd mimpin karyawan kanggo melu pameran telung dina, utamane kanggo komunikasi karo pelanggan sing anyar lan lawas, sinau nggedhekake informasi anyar ing industri lan ngembangake pasar ing luar negeri, lan promosi perusahaan biocatalyst lan perantara farmasi kanggo promosi Corporate lan pelanggan.

Sadurunge: 2019.7.31-8.2 Zhejiang

Sabanjure: Ana