+ 86 0731-89837621

EN
Kabeh Kategori

News

News

KONTAK US

TEL:+ 86 0731-89837621

email:[Email protected]

Alamat: 1288 Jalan Purui West, Zona Pangembangan Ekonomi lan Teknologi Wangcheng, Kota Changsha, Provinsi Hunan, China

News

2019.7.31-8.2 Zhejiang

Wektu: 2019-08-02 Hit 53

Supaya luwih bisa nambah daya saing perusahaan, ningkatake teknologi lan upaya promosi produk, lan nggedhekake visi lan pangembangan tim, tanggal 31 Juli 2019, perusahaan kasebut ngatur wisata kanggo Huzhou lan Hangzhou, Zhejiang. Ing kuliah apik saka Direktur Tao, kita ngalami aplikasi teknologi biocatalysis dening Huzhou Center for Applied Technology Research and Industrialization of the Chinese Academy of Science lan Huzhou Yihui Biotechnology Co, Ltd ing pimpinan Dr. Wang lan Dr. Gao , kita ngalami tindak tanduk modern saka laboratorium enzim modern lan laboratorium metabolik Zhejiang Huarui Biotechnology Co, Ltd. Pak Chen saka Universitas Hangzhou Normal lan Pak Li saka Universitas Zhejiang uga menehi kita akeh wawasan. Wisata turunan cendhak telung dina entuk manfaat kanggo tim kasebut lan mbantu kita nggawe masa depan sing luwih apik kanggo perusahaan!



Sadurunge: Ana

Sabanjure: 2019.6.18-6.20 CPhI Shanghai