+ 86 0731-89837621

EN
Kabeh Kategori

Pharmaceutical intermediate

KONTAK US

TEL:+ 86 0731-89837621

email:[Email protected]

Alamat: 1288 Jalan Purui West, Zona Pangembangan Ekonomi lan Teknologi Wangcheng, Kota Changsha, Provinsi Hunan, China

  • https://www.hnnanbeiwang.com/upload/product/1574060863750447.jpg
  • https://www.hnnanbeiwang.com/upload/product/1574060865624016.jpg

Asam L-2-Aminobutyric

Minimal Order Quantity:

100G

Details Packaging:

Dilebokake ing drum plastik utawa karton, 25/30 / 40kg saben tong

Wektu Pesenan:

Mung setaun sawise pesenan rampung

Syarat-syarat pembayaran:

45 dina utawa 90 dina

Sumber Kabisan:

10 ton / taun

katon:

Wêdakakêna putih utawa putih

pengujian kadar logam:

≥99%


Inquiry
  • Description

Panggonan Asal:

China

Jeneng Brand:

Hunan Nanbeiwang Teknologi Biologi Co, Ltd

Panggil Model:

20


Description:

Asam L-2-aminobutyric minangka asam amino chiral non-alami sing nyegah panularan sinyal saraf, nambah kegiatan fosfatase glukosa, lan nyedhiyakake metabolisme sel otak. Asam 2-aminobutyric duweni teges farmakologis sing dhuwur. Iki minangka prekursor langsung kanggo sintesis levetiracetam lan buxietan kanggo epilepsi, uga prekursor chiral penting kanggo sintesis etambutol hidroklorida kanggo tuberkolosis.


aplikasi:

Kanggo persiyapan levetiracetam, bovistam, lsp.


Contact Us