+ 86 0731-89837621

EN
Kabeh Kategori

Pharmaceutical intermediate

KONTAK US

TEL:+ 86 0731-89837621

email:[Email protected]

Alamat: 1288 Jalan Purui West, Zona Pangembangan Ekonomi lan Teknologi Wangcheng, Kota Changsha, Provinsi Hunan, China

  • https://www.hnnanbeiwang.com/upload/product/1574061055188124.jpg
  • https://www.hnnanbeiwang.com/upload/product/1574061056584937.jpg

L-Norvaline

Minimal Order Quantity:

100G

Details Packaging:

Dilebokake ing drum plastik utawa karton, 25/30 / 40kg saben tong

Wektu Pesenan:

Mung setaun sawise pesenan rampung

Syarat-syarat pembayaran:

45 dina utawa 90 dina

Sumber Kabisan:

10 ton / taun

pandhangan:

wêdakakêna

pengujian kadar logam:

≥99%


Inquiry
  • Description

Panggonan Asal:

China

Jeneng Brand:

Hunan Nanbeiwang Teknologi Biologi Co, Ltd

Panggil Model:

21


Description:

L-norvaline, uga dikenal minangka asam L-2-aminopentanoik, duwe formula molekuler C5H11NO2 lan minangka isomer proline, asam amino chain non-protein. L-norvaline minangka perantara utama ing sintesis perindopril. Perindopril nduwe limang pusat chiral minangka obat chiral kanggo perawatan hipertensi, lan nalika kabeh limang pusat chiral "kiwa-kiwa" iku aktif farmaseutikal, lan atom α-karbon L-norvaline uga salah sawijining pusat chiral ing perindopril. Ing wektu sing padha, L-norvaline minangka inhibitor arginase uga mboko sithik dikembangake kanggo nggunakake obat-obatan medis lan produk perawatan kesehatan.


aplikasi:

Kanggo nyiapake obat-obatan prion, lsp.


Contact Us