+ 86 0731-89837621

EN
Kabeh Kategori

Pharmaceutical intermediate

KONTAK US

TEL:+ 86 0731-89837621

email:[email dilindhungi]

Alamat: 1288 Jalan Purui West, Zona Pangembangan Ekonomi lan Teknologi Wangcheng, Kota Changsha, Provinsi Hunan, China

  • https://www.hnnanbeiwang.com/upload/product/1611654438499899.png

(R) - (-) - mandelic

R - (-) - asam mandelic minangka penengah penting sing digunakake kanggo nyintesis antibiotik kayata penisilin lan cefradine. Iki uga bisa digunakake kanggo nyintesis obat anti-tumor Goniothalamus styryllactones, obat (+) - CrassalactoneA kanggo perawatan edema lan penyakit rematik. Ringkesan, asam R-mandelic minangka obat krida sing penting banget.

Inquiry
  • Description

Panggonan Asal:

China

Jeneng Brand:

Hunan Nanbeiwang Teknologi Biologi Co, Ltd

Panggil Model:

27

Produk Cina NAme:

R- (-) -

Produk Inggris NAme:

(R) - (-) - mandelic

CAS:

611-71-2

Molekul Formula:

C8H8O3

Molekul Wwolung:

152.15

aplikasi:

Penengah kanggo sintesis antibiotik kayata penisilin lan cefradine

Minimal Order Quantity:

100G

Details Packaging:

Dilebokake ing drum plastik utawa karton, 25/30 / 40kg saben tong

Wektu Pesenan:

Mung setaun sawise pesenan rampung

Syarat-syarat pembayaran:

45 dina utawa 90 dina

Sumber Kabisan:

10 ton / taun

pengujian kadar logam:

99%


Contact Us