+ 86 0731-89837621

EN
Kabeh Kategori

Pharmaceutical intermediate

KONTAK US

TEL:+ 86 0731-89837621

email:[email dilindhungi]

Alamat: 1288 Jalan Purui West, Zona Pangembangan Ekonomi lan Teknologi Wangcheng, Kota Changsha, Provinsi Hunan, China

  • https://www.hnnanbeiwang.com/upload/product/1611654492940473.png

(R) - (-) - 2-Chloromandelicacid

(R) - (-) - 2-Chloromandelicacid bisa nyintesis clopidogrel agregasi antiplatelet anyar sing aman lan efektif. Jeneng kimia clopidogrel yaiku (+) - (S) -α- (2-chlorophenyl) -6,7-dihydrothieno [3,2-c] pyridine-5 (4H) -methyl acetate, Klinik digunakake kanggo nyegah infark miokard, stroke utawa aterosklerosis ing pasien riwayat penyakit arteri periferal, Dibandhingake karo sawetara penghambat trombosit sing akeh digunakake (aspirin, ticlopidine, lsp), intensitas tumindak lan toleransi luwih dhuwur tinimbang ticlopidine, lan toleransi umume padha karo aspirin, lan efek samping uga luwih cilik tinimbang hambat trombosit liyane.

Inquiry
  • Description

(R) - (-) - 2-Chloromandelicacid bisa nyintesis clopidogrel agregasi antiplatelet anyar sing aman lan efektif. Jeneng kimia clopidogrel yaiku (+) - (S) -α- (2-chlorophenyl) -6,7-dihydrothieno [3,2-c] pyridine-5 (4H) -methyl acetate, Klinik digunakake kanggo nyegah infark miokard, stroke utawa aterosklerosis ing pasien riwayat penyakit arteri periferal, Dibandhingake karo sawetara penghambat trombosit sing akeh digunakake (aspirin, ticlopidine, lsp), intensitas tumindak lan toleransi luwih dhuwur tinimbang ticlopidine, lan toleransi umume padha karo aspirin, lan efek samping uga luwih cilik tinimbang hambat trombosit liyane.

Panggonan Asal:

China

Jeneng Brand:

Hunan Nanbeiwang Teknologi Biologi Co, Ltd

Panggil Model:

26

 

Produk Cina NAme:

R - (-) -氯 扁桃 酸

Produk Inggris NAme:

(R) - (-) - 2-Chloromandelicacid

CAS:

52950-18-2

Molekul Formula:

C8H7ClO3

Molekul Wwolung:

186.59

aplikasi:

Penengah farmasi, penengah clopidogrel

Contact Us