+ 86 0731-89837621

EN
Kabeh Kategori

Pharmaceutical intermediate

KONTAK US

TEL:+ 86 0731-89837621

email:[Email protected]

Alamat: 1288 Jalan Purui West, Zona Pangembangan Ekonomi lan Teknologi Wangcheng, Kota Changsha, Provinsi Hunan, China

  • https://www.hnnanbeiwang.com/upload/product/1574061112454070.jpg
  • https://www.hnnanbeiwang.com/upload/product/1574061112408826.jpg

Sitagliptin

Minimal Order Quantity:

100G

Details Packaging:

Dilebokake ing drum plastik utawa karton, 25/30 / 40kg saben tong

Wektu Pesenan:

Mung setaun sawise pesenan rampung

Syarat-syarat pembayaran:

45 dina utawa 90 dina

Sumber Kabisan:

10 ton / taun

katon:

Wêdakakêna putih utawa putih

pengujian kadar logam:

≥99%


Inquiry
  • Description

Panggonan Asal:

China

Jeneng Brand:

Hunan Nanbeiwang Teknologi Biologi Co, Ltd

Panggil Model:

22


Description:

Minangka inhibitor dipeptidyl-peptidase-4 (DPP-4), sitagliptin beda karo agen hipoglikemik tradisional amarga nyuda gula getih kanthi nyuda kemunduran kenaikan dening DPP-4. Perawatan diabetes jinis 2 wis mbukak strategi terapeutik anyar. Sitagliptin bisa nyuda gula getih kanthi cara sing gumantung karo konsentrasi lan duwe safety, efektifitas lan toleransi, lan duwe efek sisih entheng.


aplikasi:

Kanggo persiapan obat sing akeh sitagliptin


Contact Us