+ 86 0731-89837621

EN
Kabeh Kategori

Pharmaceutical intermediate

KONTAK US

TEL:+ 86 0731-89837621

email:[email dilindhungi]

Alamat: 1288 Jalan Purui West, Zona Pangembangan Ekonomi lan Teknologi Wangcheng, Kota Changsha, Provinsi Hunan, China

  • https://www.hnnanbeiwang.com/upload/product/1611654421909967.png

Asam sialat

Asam sialat minangka turunan saka 9-karbon monosakarida. Iki minangka karbohidrat alami. Originally diisolasi saka mucin kelenjar submandibular, mula jenenge. Saiki ana luwih saka 50 jinis asam sialic, sing umume yaiku 2-keto-3-deoxy-D-glycerol-D-galactonanulose (KDN) lan 5-acetylamino-3,5-dideoxy- D-gliserol- Turunan D-galactosylnonulose (NeuAc), asale asam neuraminat N-asetil (NeuAc) luwih saka 99%, mula sing umume diarani asam sialic, Yen ora ditemtokake, umume nuduhake NeuAc. Minangka jinis asam sialic utama, NeuAc umume ana ing pungkasan oligosakarida sing ora nyuda kayata glikoprotein utawa glikolipid ing bentuk α-glikosida. NeuAc lan asale kalebu penting kanggo proses pangenalan fisiologis lan kekebalan, kayata adhesi sel, stabilitas glikoprotein, sitotoksisitas lan metastasis tumor, lan liya-liyane. Asale saka asam sialic minangka prekursor saya akeh digunakake ing obat antivirus, obat kanggo perawatan penyakit neurologis, lan reagen diagnostik.

Inquiry
  • Description

Panggonan Asal:

China

Jeneng Brand:

Hunan Nanbeiwang Teknologi Biologi Co, Ltd

Panggil Model:

28

Produk Cina NAme:

唾液酸

Produk Inggris NAme:

Asam sialat

CAS:

131-48-6

Molekul Formula:

C11H19NO9

Molekul Wwolung:

309.27

aplikasi:

Obat antivirus, obat kanggo ngobati penyakit neurologis, reagen diagnostik, lsp.

Minimal Order Quantity:

100G

Details Packaging:

Dilebokake ing drum plastik utawa karton, 25/30 / 40kg saben tong

Wektu Pesenan:

Mung setaun sawise pesenan rampung

Syarat-syarat pembayaran:

45 dina utawa 90 dina

Sumber Kabisan:

10 ton / taun

pengujian kadar logam:

99%


Contact Us