+ 86 0731-89837621

EN
Kabeh Kategori

project

project

D-pantolactone minangka perantara chiral penting kanggo sintesis seri asam D-pantothenik. Utamane digunakake kanggo sintesis asam pantothenat (vitamin B5) utawa uyah kalsium, D-panthenol (vitamin B5), D-pantoethylamine lan produk liyane.

Perusahaan kita nggunakake bakteri bakteria genetik mikroba mikroponisasi L-lactonohidolase sing ngasilake bakteri lan teknologi proses awal lan teknologi persiapan operator sing ora immobilisasi, lan nyiyapake D-pantolactone kanthi rute ing ngisor iki kanggo nyiapake pantotheat D-kalsium:


Liwat meh setahun ngembangake teknologi lan optimisasi proses, fermentasi kanthi kapadhetan saiki digunakake ing sistem ekspresi E. coli, lan kegiatan fermentasi bisa nganti 15000 U / L, lan ekstraksi enzim, pemurnian, modifikasi lan immobilisasi baris ditemtokake. Cairan enzim duwe kesucian sing dhuwur, kegiatan immobilisasi sing dhuwur, kekuatan sing apik, kinerja filtrasi sing apik, efisiensi dhuwur ing proses persiapan enzim D-pantolactone, proses prasaja lan kualitas produk sing apik. Liwat optimisasi teknologi persiapan kanggo ngenalake operator sing ora kena pengaruh, teknologi persiapan operator uga nggawe terobosan sing signifikan ing proses lan biaya. Liwat tes cilik lan medium, kegiatan immobilisasi bisa nganti luwih saka 100U / g, lan kumpulan konversi siklus bisa diitung nganti kira-kira 100 kumpulan miturut tingkat pereputan kegiatan enzim.