+ 86 0731-89837621

EN
Kabeh Kategori

ABOUT US


Hunan Nanbeiwang Teknologi Biologi Co, Ltd didegaké ing Januari 2015, mapan ing Zona Pangembangan Ekonomi lan Teknologi Changsha Wangcheng sing apik. Iki minangka perusahaan berteknologi tinggi sing nggabungake riset lan pangembangan independen, transfer teknologi, ngasilake lan dodolan produk biologis kanthi teknologi bioengineering modern.

MORE

PRODUCT

PROYEK