+ 86 0731-89837621

EN
Të gjitha kategoritë

Rast

Rast

Prodhimi i acidit ursodeoksikolik duke përdorur metodën biologjike të enzimës në vend të metodës kimike të zhvilluar nga kompania jonë ka zgjidhur problemet e mbrojtjes së mjedisit dhe efikasitetit të prodhimit të klientit tonë Changde Yungang Bioteknologji Co, Ltd, e cila ka përmirësuar ndjeshëm rendimentin dhe cilësinë e produktit, të zvogëluar kostoja e prodhimit dhe rritja e përfitimeve ekonomike. Projekti është industrializuar.

Kompania jonë ka hulumtuar me sukses një tërësi teknologjish të reja për nxjerrjen, pastrimin dhe imobilizimin e proteinave enzimë nga bakteret e gjeneruara gjenetikisht, duke hedhur një themel të fortë teknik për sintezën e acidit ursodeoksikolik me metodën enzimatike. Risitë janë si më poshtë:

1. Për herë të parë, enzima e serisë UD aplikohet në procesin e acidit ursodeoksikolik. Sinteza enzimatike e acidit ursodeoksikolik sintetizohet kimikisht në krahasim me atë të mëparshme. Metoda gjysëm-sintezë ka avantazhet e procesit të thjeshtë, efikasitetit të lartë të prodhimit dhe mbrojtjes së mjedisit ;;

2. Duke përdorur një nxitës të ri, përcaktoni kushtet optimale të fermentimit për të marrë një rendiment më të lartë të enzimës duke studiuar formulën e fermentimit;

3. Grumbullimi i drejtpërdrejtë i enzimave bakteriale për prodhimin, thjeshtimi i hapave të nxjerrjes dhe pastrimit të enzimës dhe ruajtja e aktivitetit të enzimës me efikasitet maksimal.