+ 86 0731-89837621

EN
Të gjitha kategoritë

Profili i kompanisë

NA KONTAKTONI

TEL:+ 86 0731-89837621

Email:[Email mbrojtur]

Adresa: 1288 Purui West Road, Zona e Zhvillimit Ekonomik dhe Teknologjik Wangcheng, Qyteti Changsha, Provinca Hunan, Kinë

Profili i kompanisë

Hunan Nanbeiwang Biologjike Technology Co, Ltd, themeluar në janar 2015, është e vendosur në Zonën e bukur të zhvillimit ekonomik dhe teknologjik Changsha Wangcheng. Shtë një ndërmarrje e teknologjisë së lartë që integron kërkimin dhe zhvillimin e pavarur, transferimin e teknologjisë, prodhimin dhe shitjen e produkteve biologjike me teknologjinë moderne të bio-projektimit.

Kompania ka një ekip talentesh të një cilësie të lartë, të gjithë kanë kualifikime universitare dhe pasuniversitare, dhe bashkërisht themeluan shtresën e menaxhimit dhe teknike me themel të fortë profesional dhe përvojë të pasur praktike. Duke u mbështetur në Qendrën R&D të Zonës së Teknologjisë së Lartë Changsha ---- Changsha Kaixiao Bioteknologji Co, Ltd, ajo gjithashtu kryen shkëmbime të ngushta teknike dhe bashkëpunim me shumë universitete dhe institute kërkimore të tilla si Huzhou Qendra Bioteknologjike Industriale e Akademisë së Jetës Shkencat e Akademisë së Shkencave Kineze, Universiteti i Shkencave dhe Teknologjisë së Kinës Lindore, Universiteti Normal Hangzhou, Universiteti Qendror i Pylltarisë dhe Teknologjisë etj. Kompania aderon në konceptin e "promovimit të zhvillimit me shkencë dhe teknologji, duke marrë talentin si themel , duke u përqëndruar në kiminë e gjelbër, dhe duke zvogëluar faktorët e mjedisit ”, vazhdimisht prezantoni dhe trajnoni lloje të ndryshme të personelit profesional dhe teknik, përqendrohuni në zhvillimin dhe prodhimin e biokatalistëve në fushën e kimikateve të imëta dhe ndërmjetësve të tyre të poshtëm me antibiotikë, aminoacidet kirale, aminoacidet derivatet dhe ndërmjetësit e rinj të veçantë. Qendra R&D e kompanisë ka lehtësi eksperimentale të përparuara dhe instrumente analitike për inxhinierinë gjenetike moderne dhe inxhinierinë enzimë, si reaktori i zinxhirit polimerazë, fermentuesi plotësisht automatik i kontrollit, rezervuari automatik i konvertimit të enzimave, centrifuga me shpejtësi të lartë, ndërprerësi i qelizave, tharësi i ngrirjes, kromatografia e lëngët me performancë të lartë dhe spectrophotometer. Instrumenti ka hedhur një themel të fortë për zhvillimin e suksesshëm të teknologjive të reja dhe industrializimin e produkteve të reja. Kompania merr risi si motor i rritjes së saj, përmirëson vazhdimisht teknologjinë dhe efikasitetin R&D, ndërton konkurrencën thelbësore dhe siguron një garanci të fortë për kompaninë që të të ruajë pozicionin e saj drejtues në industri.

Kompania ka gati 100 hektarë të bazës së prodhimit të seri biokatalizatorëve dhe aminoacideve në rrjedhën e poshtme dhe ndërmjetësve farmaceutikë në Ningxia dhe Shandong. Baza e prodhimit ka kaluar certifikimin e sistemit të cilësisë ISO9001, me një sistem të pavarur të trajtimit të ujërave të zeza, një ekip të plotë të menaxhimit të prodhimit dhe pajisjeve të prodhimit. Ajo ka aftësinë për të prodhuar në mënyrë efikase 100 tonë enzimë biokatalitike dhe 500 ton aminoacide dhe ndërmjetës farmaceutikë.

"Kondensimi dhe frymëzimi i forcës së ekipit, ndjekja dhe tejkalimi i pritjeve të klientit" është motoja dhe koncepti i shërbimit të Hunan Nanbeiwang. Kompania do të përqendrohet në nevojat e klientëve, t'i përmbahet inovacionit teknologjik dhe inovacionit të shërbimeve, dhe e vendosur të bëjë markën e saj të përgatitjeve bio-enzimë dhe produkteve të saj në rrjedhën e poshtme në produktet më thelbësore konkurruese në industri, dhe të vazhdojë të promovojë aplikimin industrial të teknologjia e biokatalizës dhe përpiqemi të bëhet një ofrues i shërbimit profesional të përgatitjes së enzimës, serisë së aminoacideve dhe ndërmjetësve farmaceutikë.

Ne ushqejmë çdo mundësi për të bashkëpunuar me ju, dhe të fitojmë besimin dhe kënaqësinë tuaj përmes produkteve tona profesionale dhe shërbimit të shkëlqyeshëm. Hunan Nanbeiwang Biologjike Technology Technology Co, Ltd gjithmonë do të jetë partneri juaj i preferuar!