+ 86 0731-89837621

EN
Të gjitha kategoritë

Rruga e zhvillimit

NA KONTAKTONI

TEL:+ 86 0731-89837621

Email:[Email mbrojtur]

Adresa: 1288 Purui West Road, Zona e Zhvillimit Ekonomik dhe Teknologjik Wangcheng, Qyteti Changsha, Provinca Hunan, Kinë

Rruga e zhvillimit

2019

Në Nëntor 2019, kompania zhvilloi një enzimë kyçe për prodhimin enzimatik 7-ACA të ndërmjetëm XNUMX-ACA të ndërmjetëm - --- cefalosporin C acylaza u suksesshëm dhe u industrializua, dhe shitjet u arritën.

2019

Në Tetor 2019, u lejuan patentat e shpikjes teknike të kompanisë CN105802937A (metoda e përgatitjes së lipazës rezistente ndaj temperaturës së lartë) dhe CN105802936A (metoda e përgatitjes së fitazës rezistente ndaj temperaturës së lartë dhe fitazës rezistente ndaj temperaturës së lartë dhe aplikimet e tyre).

2018

Në Tetor 2018, përgatitja enzimatike e kompanisë për acidin ursodeoksikolik u rendit si një projekt kryesor i teknologjisë së lartë nga Byroja e Shkencës dhe Teknologjisë e Qarkut Wangcheng, Changsha City, dhe mori mbështetje të veçantë për fonde.

2017

Në qershor 2017, përgatitja enzimatike e kompanisë së projektit të acidit ursodeoksikolik u zhvillua me sukses dhe formoi një bashkëpunim strategjik me Changde Yungang Bioteknologji Co, Ltd dhe realizoi industrializimin dhe shitjet e enzimave të serive të acidit ursodeoxycholic.

2016

Në Shtator 2016, prodhimi enzimatik i kompanisë i një projekti shumë të efektshëm të hulumtimit dhe zhvillimit të cefprozilit me antibiotikë cefprozil ishte i suksesshëm dhe arriti një bashkëpunim teknik me kompaninë e shënuar Chongqing Fuan Pharmaceutical. Në të njëjtën kohë, antibiotikët si penicilina acilaza, sintaza e penicilinës dhe deacetilaza u industrializuan në bazën e prodhimit Ningxia.

2016

Në gusht 2016, kompania mori pjesë në përzgjedhjen e projektit të dytë të inovacionit dhe të ndërmarrësisë rinore në Wangcheng District, Changsha City, dhe u zgjodh si një nga dhjetë projektet më të mira në prodhimin industrial.

2016

Në Janar 2016, kompania ndryshoi adresën e saj të regjistruar në Changsha Wangcheng Zona e Zhvillimit Ekonomik dhe Teknologjik, dhe ndryshoi emrin e saj në Hunan Nanbeiwang Biologjike Technology Co, Ltd Fushëveprimi i biznesit rriti prodhimin e aditivëve të ushqimit dhe ushqimit, si dhe importi dhe eksporti i mallrave dhe teknologjive të ndryshme. Kapitali i regjistruar është 2 milion juanë.

2015

Në qershor 2015, kompania përfundoi studimin dhe zhvillimin e phytase rezistente ndaj temperaturës së lartë për ushqim, dhe realizoi industrializim në bazën e prodhimit të Parkut të Bukur Industriale Ningxia Zhongwei.

2015

Më 4 janar 2015, Changsha Nanbeiwang Biologjike Technology Co, Ltd, paraardhësi i Nanbeiwang Biologjike Technology Co, Ltd, u krijua në ndërtimin gjithëpërfshirës Yannong, Changsha Zona e teknologjisë së lartë. Kompania është e angazhuar kryesisht në shërbime të zhvillimit të bioteknologjisë, konsulencë, shërbime shkëmbimi, shërbime transferimi; shitjet e produkteve kimike, hulumtimi dhe zhvillimi, etj., me një kapital të regjistruar prej 1 milion juan.