+ 86 0731-89837621

EN
Të gjitha kategoritë

Projekt

Projekt

D-pantolaktoni është një ndërmjetës i rëndësishëm kiral për sintezën e serive të acidit D-pantothenik. Përdoret kryesisht për sintezën e acidit pantothenik (vitaminë B5) ose kripës së kalciumit, D-panthenolit (vitaminë B5), D-pantetilaminës dhe produkteve të tjera.

Kompania jonë përvetëson bakteret e inxhinierisë gjenetike mikrobike të vetë-zhvilluara, që prodhojnë baktere L-laktonohidrolazë dhe teknologji të procesit paraprak dhe teknologji të përgatitjes së bartësit të imobilizuar, dhe përgatit D-pantolactone me rrugën e mëposhtme për të përgatitur pantotheatin D-kalcium:


Përmes afro një viti të zhvillimit të teknologjisë dhe optimizimit të procesit, fermentimi me densitet të lartë përdoret aktualisht në sistemin e shprehjes E. coli, dhe aktiviteti i fermentimit mund të arrijë në 15000 U / L, dhe një ekstraktim, pastrim, modifikim dhe imobilizim i qëndrueshëm dhe i besueshëm i enzimës përcaktohen linja. Lëngu enzimë ka pastërti të lartë, aktivitet të lartë imobilizimi, forcë të mirë, performancë të mirë filtrimi, efikasitet të lartë në procesin e përgatitjes enzimatike të D-pantolaktonit, proces të thjeshtë dhe cilësi të mirë të produktit. Përmes optimizmit të teknologjisë së përgatitjes për prezantimin e transportuesve të imobilizuar, teknologjia e përgatitjes së transportuesit ka bërë gjithashtu përparime të rëndësishme në proces dhe në kosto. Përmes testit të vogël dhe të mesëm, aktiviteti i imobilizimit mund të arrijë më shumë se 100U / g, dhe grumbullimi i konvertimit të ciklit mund të llogaritet deri në rreth 100 tufa sipas shkallës së prishjes së aktivitetit të enzimës.