+ 86 0731-89837621

EN
sadaya Kategori

Biocatalyst

TAROS KAMI

Tel:+ 86 0731-89837621

surélék:[EMAIL PROTECTED]

Alamat: 1288 Jalan Purui West, Zona Pangembangan Ékonomi sareng Teknologis Wangcheng, Kota Changsha, Propinsi Hunan, Cina

  • https://www.hnnanbeiwang.com/upload/product/1574060053291919.jpg
  • https://www.hnnanbeiwang.com/upload/product/1574060053118442.jpg

L-Lactonohidolase

Kuantitas Orde minimum:

100G

Rincian bungkusan:

Disegel dina kendang plastik atanapi kardus, 25/30 / 40kg per laras

Waktos pangiriman:

Dina hiji bulan saatos pesenan réngsé

Sarat pamayaran:

45 dinten atanapi 90 dinten

Supply Pangabisa:

20 ton / taun


panalungtikan
  • gambaran

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

Hunan Nanbeiwang Téhnologi Biologis Co, Ltd

Number Model:

13


Description:

D-pantolactone mangrupikeun panengah chiral penting pikeun sintésis séri asam D-pantothenic. Hal ieu biasana dianggo pikeun sintésis asam pantothenat (vitamin B5) atanapi uyah kalsium, D-panthenol (vitamin B5) sareng D-pantoethylamine. . Énzim ieu tiasa dihidrolisis DL-pantolactone kana D-pantolactone sareng asam L-pantoic pikeun nyiapkeun pantothenat D-kalsium.


aplikasi:

Hidrolisis L-pantolactone sacara khusus bisa nyingkirkeun DL-pantolactone pikeun ngabentuk D-pantolactone jeung asam D-pantoic


spésifikasi:

spésifikasi

25/30 / 40KG

katingalian

Partikel spherical coklat konéng atanapi konéng

ukuran partikel

100-300μm

Aktivitas énzim

100-200U / g

β-Lactamase

Henteu kauninga

Eusi cai

50-60%


Taros Kami