+ 86 0731-89837621

EN
sadaya Kategori

Biocatalyst

TAROS KAMI

Tel:+ 86 0731-89837621

surélék:[EMAIL PROTECTED]

Alamat: 1288 Jalan Purui West, Zona Pangembangan Ékonomi sareng Teknologis Wangcheng, Kota Changsha, Propinsi Hunan, Cina

  • https://www.hnnanbeiwang.com/upload/product/1574060278254690.jpg
  • https://www.hnnanbeiwang.com/upload/product/1574060289467567.jpg

Arginase

Kuantitas Orde minimum:

100G

Rincian bungkusan:

Disegel dina kendang plastik atanapi kardus, 25/30 / 40kg per laras

Waktos pangiriman:

Dina hiji bulan saatos pesenan réngsé

Sarat pamayaran:

45 dinten atanapi 90 dinten

Supply Pangabisa:

10 ton / taun


panalungtikan
  • gambaran

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

Hunan Nanbeiwang Téhnologi Biologis Co, Ltd

Number Model:

15


Description:

Arginase mangrupikeun salah sahiji énzim penting dina siklus ornithine. Cai mibanda beurat molekular 140kD sareng tiasa dihidrolisis arginin ngahasilkeun ornithine sareng uréa. Arginase mangrupikeun metalloenzyme mangan mangan dinamisar. Éta parantos mendakan dua subtipe: ngetik I sareng jinis II. Urutan asam amino tina dua éta kirang langkung 60% homolog. Benten utama nyaéta distribusi jaringan. Lokalisasi subcellular sareng immunoreactivity. Arginase I kacida diungkabkeun dina ati, anu tiasa metabolis arginin ka ornithine sareng urea, teras milu dina siklus urea, anu maénkeun peran penting dina detoksifikasi amonia di vivo.


aplikasi:

Pikeun nyiapkeun énzimatik tina ornithine


spésifikasi:

spésifikasi

25/30 / 40KG

katingalian

Partikel buleudi konéng

ukuran partikel

100-300μm

Aktivitas énzim

1000U / g

β-Lactamase

Henteu kauninga

Eusi cai

50-60%


Taros Kami