+ 86 0731-89837621

EN
sadaya Kategori

Biocatalyst

TAROS KAMI

Tel:+ 86 0731-89837621

surélék:[EMAIL PROTECTED]

Alamat: 1288 Jalan Purui West, Zona Pangembangan Ékonomi sareng Teknologis Wangcheng, Kota Changsha, Propinsi Hunan, Cina

  • https://www.hnnanbeiwang.com/upload/product/1574057181834667.jpg
  • https://www.hnnanbeiwang.com/upload/product/1574057191748437.jpg

Hidrolase Uyah Bile

Kuantitas Orde minimum:

100G

Rincian bungkusan:

Disegel dina kendang plastik atanapi kardus, 25/30 / 40kg per laras

Waktos pangiriman:

Dina hiji bulan saatos pesenan réngsé

Sarat pamayaran:

45 dinten atanapi 90 dinten

Supply Pangabisa:

50 ton / taun

penampilan:

Bubuk konéng bodas atanapi konéng

Aktivitas énzim:

≥2000U / g


panalungtikan
  • gambaran

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

Hunan Nanbeiwang Téhnologi Biologis Co, Ltd

Number Model:

11


Description:

Hidrasease jarum mangrupikeun énzim intrasélular anu dikoding ku gén bsh. Éta henteu sensitip kana oksigén sareng cocog pikeun kamekaran di lingkungan anu rada asam. Éta tiasa dihidrolisis uyah biliil beungkeut dina saluran pencernaan (tauroncholate sareng glikolat) sareng ngarobih kana asam amino sareng asam empedu anu teu terbatas, sahingga ngirangan eusi koléstérol dina sérum. Ku alatan éta, hidrolase uyah bili penting dina nyiapkeun produk asam kritik.


aplikasi:

Pikeun persiapan énzimatik produk asam kritik (asam chenodeoxycholic)

Taros Kami