+ 86 0731-89837621

EN
sadaya Kategori

Biocatalyst

TAROS KAMI

Tel:+ 86 0731-89837621

surélék:[EMAIL PROTECTED]

Alamat: 1288 Jalan Purui West, Zona Pangembangan Ékonomi sareng Teknologis Wangcheng, Kota Changsha, Propinsi Hunan, Cina

  • https://www.hnnanbeiwang.com/upload/product/1572510678405617.png
  • https://www.hnnanbeiwang.com/upload/product/1572510686901820.png

Cephalosporin C Acetyl Esterase

Kuantitas Orde minimum:

100G

Rincian bungkusan:

Disegel dina kendang plastik atanapi kardus, 25/30 / 40kg per laras

Waktos pangiriman:

Dina hiji bulan saatos pesenan réngsé

Sarat pamayaran:

45 dinten atanapi 90 dinten

Supply Pangabisa:

10 ton / taun


panalungtikan
  • gambaran

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

Hunan Nanbeiwang Téhnologi Biologis Co, Ltd

Number Model:

04


Description:

The cephalosporin C acetyl esterase mangrupikeun éstérase anu tiasa ngatalisan hidrolisis cephalosporin C (CPC) atanapi asam 7-aminocephalosporanic (7-ACA) 3 'posisi acetyl group.CPC atanapi 7-ACA tiasa dianggo salaku prékursor sintésis tina rupa-rupa antibiotik cephalosporin semi-sintétik sapertos cefuroxime, cefuroxime, cefoxitin, cefpodoxime sareng anu sanésna.


aplikasi:

Cephalosporin C deacetylase mangrupikeun pemangkin pilihan pikeun produksi cephalosporin semi-sintétis penting panengah D-7-ACA.


spésifikasi:

spésifikasi

25/30 / 40KG

katingalian

Partikel spherical bodas atanapi bodas-bodas

ukuran partikel

≥100μm

Aktivitas énzim

≥400U / g

β-Lactamase

Henteu kauninga

Eusi cai

50-60%


Taros Kami