+ 86 0731-89837621

EN
sadaya Kategori

Biocatalyst

TAROS KAMI

Tel:+ 86 0731-89837621

surélék:[EMAIL PROTECTED]

Alamat: 1288 Jalan Purui West, Zona Pangembangan Ékonomi sareng Teknologis Wangcheng, Kota Changsha, Propinsi Hunan, Cina

  • https://www.hnnanbeiwang.com/upload/product/1572511894759564.png
  • https://www.hnnanbeiwang.com/upload/product/1572511894661068.png

Cephalosporin C Acylase

Kuantitas Orde minimum:

100G

Rincian bungkusan:

Disegel dina kendang plastik atanapi kardus, 25/30 / 40kg per laras

Waktos pangiriman:

Dina hiji bulan saatos pesenan réngsé

Sarat pamayaran:

45 dinten atanapi 90 dinten

Supply Pangabisa:

10 ton / taun


panalungtikan
  • gambaran

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

Hunan Nanbeiwang Téhnologi Biologis Co, Ltd

Number Model:

05


Description:

Cephalosporin C acylase mangrupikeun jenis acylase anu ngatalisan hidrolisis CPC atanapi glutaryl -7- asam aminocephalosporin (GL-7-ACA) ka asam 7-aminocephalosporin (7-ACA), 7-ACA mangrupikeun bagian antibakteri tina cephalosporins sareng an-an. panengah penting pikeun sagala rupa antibiotik cephalosporin semi-sintétis. Dina metode produksi industri 7-ACA, metode kimia sacara bertahap dipeungpeuk ku jalma kusabab seueur léngkah sareng kaayaan anu kasar, sareng cairan sampah beracun anu diolah. Persiapan énzimatik 7-BSA butuh panggunaan acilase CPC.


aplikasi:

Éta gaduh nilai aplikasi anu penting dina produksi industri cephalosporins.


spésifikasi:

spésifikasi

25/30 / 40KG

katingalian

Partikel spherical Bodas atanapi konéng

ukuran partikel

≥100μm

Aktivitas énzim

≥110U / g

β-Lactamase

Henteu kauninga

Eusi cai

50-60%


Taros Kami