+ 86 0731-89837621

EN
sadaya Kategori

Biocatalyst

TAROS KAMI

Tel:+ 86 0731-89837621

surélék:[EMAIL PROTECTED]

Alamat: 1288 Jalan Purui West, Zona Pangembangan Ékonomi sareng Teknologis Wangcheng, Kota Changsha, Propinsi Hunan, Cina

  • https://www.hnnanbeiwang.com/upload/product/1574060143651998.jpg
  • https://www.hnnanbeiwang.com/upload/product/1574060143335735.jpg

D-Amino Asid Oxidase

Kuantitas Orde minimum:

100G

Rincian bungkusan:

Disegel dina kendang plastik atanapi kardus, 25/30 / 40kg per laras

Waktos pangiriman:

Dina hiji bulan saatos pesenan réngsé

Sarat pamayaran:

45 dinten atanapi 90 dinten

Supply Pangabisa:

20 ton / taun


panalungtikan
  • gambaran

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

Hunan Nanbeiwang Téhnologi Biologis Co, Ltd

Number Model:

14


Description:

D-amino oxidase asam nyaéta protease flavin khas sareng flavin adenine (FAD) salaku gugus prostét. Éta tiasa dioksidasi gugus amino asam D-amino kanggo ngabentuk asam keto sareng amonia anu cocog. Kusabab stereoselectivity tinggi na spéktrum lega katalis réaksi réaksi katalitik, éta tiasa seueur dipaké pikeun analisa kualitatif sareng kuantitatif asam D-amino, biosensors, sareng ngahasilkeun asam L-amino sareng asam α-keto.


aplikasi:

Panalungtikan biokimia. Spésialisasi ngatalisan asam amino jinis-D. Oksidase asam D-amino ngiket kana acilase GL-7-ACA sareng maénkeun peran utama dina konversi CPC ka 7-ACA nganggo metode énzimatik dua léngkah. Utamina dianggo pikeun persiapan asam keto, L-norvaline, L-methionine, jsb.


spésifikasi:

spésifikasi

25/30 / 40KG

katingalian

Partikel buleudi konéng

ukuran partikel

100-300μm

Aktivitas énzim

50-60U / g

β-Lactamase

Henteu kauninga

Eusi cai

50-60%


Taros Kami