+ 86 0731-89837621

EN
sadaya Kategori

Biocatalyst

TAROS KAMI

Tel:+ 86 0731-89837621

surélék:[EMAIL PROTECTED]

Alamat: 1288 Jalan Purui West, Zona Pangembangan Ékonomi sareng Teknologis Wangcheng, Kota Changsha, Propinsi Hunan, Cina

  • https://www.hnnanbeiwang.com/upload/product/1574060473355036.jpg
  • https://www.hnnanbeiwang.com/upload/product/1574060473330120.jpg

D-Carbamoylase

Kuantitas Orde minimum:

100G

Rincian bungkusan:

Disegel dina kendang plastik atanapi kardus, 25/30 / 40kg per laras

Waktos pangiriman:

Dina hiji bulan saatos pesenan réngsé

Sarat pamayaran:

45 dinten atanapi 90 dinten

Supply Pangabisa:

50 ton / taun

katingalian:

Bubuk konéng bodas atanapi konéng

Aktivitas énzim:

50-60U / g


panalungtikan
  • gambaran

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

Hunan Nanbeiwang Téhnologi Biologis Co, Ltd

Number Model:

17


Description:

D-karbamoylase mangrupikeun énzim konci dina nyiapkeun antibiotik β-lactam panengah Dp-hydroxyphenylglycine. Ampicillin sareng amoxicillin dibentuk ku kondensasi inti indung penisilin (6-aminopenicillanic acid (6-APA) sareng ranté sisi D-phenylglycine sareng Dp-hydroxyphenylglycine. Ku alatan éta, D-phenylglycine, Dp-hydroxyphenylglycine sareng 6-APA, 7-ACA janten sababaraha panengah bahan atah penting dina produksi antibiotik--lactam semi-sintétis.


aplikasi:

D-hydantoinase sareng D-carbamoylase umumna dianggo pikeun persiapan Dp-hydroxyphenylglycine, D-phenylglycine, D-tryptophan, D-phenylalanine, jsb.


Taros Kami