+ 86 0731-89837621

EN
sadaya Kategori

Biocatalyst

TAROS KAMI

Tel:+ 86 0731-89837621

surélék:[EMAIL PROTECTED]

Alamat: 1288 Jalan Purui West, Zona Pangembangan Ékonomi sareng Teknologis Wangcheng, Kota Changsha, Propinsi Hunan, Cina

  • https://www.hnnanbeiwang.com/upload/product/1574060387789046.jpg
  • https://www.hnnanbeiwang.com/upload/product/1574060387638080.jpg

D-Hydantoinase

Kuantitas Orde minimum:

100G

Rincian bungkusan:

Disegel dina kendang plastik atanapi kardus, 25/30 / 40kg per laras

Waktos pangiriman:

Dina hiji bulan saatos pesenan réngsé

Sarat pamayaran:

45 dinten atanapi 90 dinten

Supply Pangabisa:

50 ton / taun

penampilan:

Bubuk konéng bodas atanapi konéng

Aktivitas énzim:

50-60U / g


panalungtikan
  • gambaran

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

Hunan Nanbeiwang Téhnologi Biologis Co, Ltd

Number Model:

16


Description:

Hydantoinase mangrupikeun salah sahiji hidrasease amida anu ngatalisan kabeungkeut beungkeut amid siklik hydantoin, hydantoin 5-monosubstituted sareng turunanna, sareng biasana dianggo biosintésis asam amino chiral. Dumasar kana kagiatan optik substrat anu béda sareng produk anu dikaluarkeun ku hydantoin, éta digolongkeun kana tilu jinis: D-type, L-form sareng DL-form. D-jinis hydantoinase loba dipaké dina industri, pertanian sareng ubar. Éta bisa dihidrolisis jadi asam N-karbamoyl-D-amino ku cara ngagantian hydantoin 5 katalitik XNUMX, anu salajengna tiasa dihidrolisis deui ku hidrolisis. Hidrolisis gugus N-karbamoyl pikeun meunangkeun asam D-amino anu diperyogikeun sacara gancang pikeun sintésis antibiotik semi-sintétis, pemanis, péstisida anyar, sareng sababaraha agén anticancer sareng antibakteri.


aplikasi:

D-hydantoinase sareng D-carbamoylase umumna dianggo pikeun persiapan Dp-hydroxyphenylglycine, D-phenylglycine, D-tryptophan, D-phenylalanine, jsb.


Taros Kami