+ 86 0731-89837621

EN
sadaya Kategori

Biocatalyst

TAROS KAMI

Tel:+ 86 0731-89837621

surélék:[EMAIL PROTECTED]

Alamat: 1288 Jalan Purui West, Zona Pangembangan Ékonomi sareng Teknologis Wangcheng, Kota Changsha, Propinsi Hunan, Cina

  • https://www.hnnanbeiwang.com/upload/product/1574055602936912.jpg
  • https://www.hnnanbeiwang.com/upload/product/1574055603245780.jpg

Formulir Dehydrogenase

Kuantitas Orde minimum:

100G

Rincian bungkusan:

Disegel dina kendang plastik atanapi kardus, 25/30 / 40kg per laras

Waktos pangiriman:

Dina hiji bulan saatos pesenan réngsé

Sarat pamayaran:

45 dinten atanapi 90 dinten

Supply Pangabisa:

10 ton / taun

katingalian:

Bubuk konéng bodas atanapi konéng

Aktivitas énzim:

≥200U / g


panalungtikan
  • gambaran

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

Hunan Nanbeiwang Téhnologi Biologis Co, Ltd

Number Model:

08


Description:

Formulir dehydrogenase mangrupikeun énzim jinis redox, singget janten FDH, pikeun regenerasi dinototida adenine nicotinamide (NADH). Ngabentuk dehidrogenasecatalyzes formasi CO2 tina asam format (amonium formate et al.) Sareng réduksi NAD jadi NADH. Formulir dehidrogenase sanggup nyayogikeun deui NADH pikeun réaksi réduksi oksidasi. Dehidrogenase format tiasa diobrolikeun dina pamawa organik ku beungkeutan kovalén, ku kituna ningkatkeun kisaran aplikasi énzim sareng sacara signifikan manjangkeun umur jasa énzim.


aplikasi:

Pikeun regenerasi adoksin nukléotidid nicotinamide (NADH), persiapan énzimatik asam L-2-aminobutyric, L-norvaline


Taros Kami