+ 86 0731-89837621

EN
sadaya Kategori

Biocatalyst

TAROS KAMI

Tel:+ 86 0731-89837621

surélék:[EMAIL PROTECTED]

Alamat: 1288 Jalan Purui West, Zona Pangembangan Ékonomi sareng Teknologis Wangcheng, Kota Changsha, Propinsi Hunan, Cina

  • https://www.hnnanbeiwang.com/upload/product/1574055995349320.jpg
  • https://www.hnnanbeiwang.com/upload/product/1574055995122536.jpg

Glukosa Dehidrogenase

Kuantitas Orde minimum:

100G

Rincian bungkusan:

Disegel dina kendang plastik atanapi kardus, 25/30 / 40kg per laras

Waktos pangiriman:

Dina hiji bulan saatos pesenan réngsé

Sarat pamayaran:

45 dinten atanapi 90 dinten

Supply Pangabisa:

100 ton / taun

penampilan:

Bubuk konéng bodas atanapi konéng

Aktivitas énzim:

≥2000U / g


panalungtikan
  • gambaran

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

Hunan Nanbeiwang Téhnologi Biologis Co, Ltd

Number Model:

09


Description:

Glukosa dehidrogenase asalna asalna tina sato. Saatos éta, urutan gen ditetepkeun, sareng saatos gen disintésis, sarat janten plasmid tina organisme prokaryotik sapertos Escherichia coli, sareng persiapan skala énzim industri tiasa didorong ku budidaya skala ageung Escherichia coli.


aplikasi:

Énzim ngatalisan réaksi β-D-glukosa pikeun ngahasilkeun asam glukonon, anu dianggo pikeun persiapan énzimatik produk asam kritik, sareng ngagaduhan pangaruh dina duanana koénzim 1 (NAD) sareng koénzim 2 (NADP). Glukosa tiasa dianggo pikeun ngoksidasi koénzim 1 (NAD +). 2 (NADP +) diréduksi jadi koénzim 1 (NADH) sareng 2 (NADPH) ngahontal tujuan koénzim dikurangan. Réaksi katalitik has nyaéta saperti kieu:

Taros Kami