+ 86 0731-89837621

EN
sadaya Kategori

Biocatalyst

TAROS KAMI

Tel:+ 86 0731-89837621

surélék:[EMAIL PROTECTED]

Alamat: 1288 Jalan Purui West, Zona Pangembangan Ékonomi sareng Teknologis Wangcheng, Kota Changsha, Propinsi Hunan, Cina

  • https://www.hnnanbeiwang.com/upload/product/1574057850926952.jpg
  • https://www.hnnanbeiwang.com/upload/product/1574057842924619.jpg

L-Glutamat Oxidase

Kuantitas Orde minimum:

100G

Rincian bungkusan:

Disegel dina kendang plastik atanapi kardus, 25/30 / 40kg per laras

Waktos pangiriman:

Dina hiji bulan saatos pesenan réngsé

Sarat pamayaran:

45 dinten atanapi 90 dinten

Supply Pangabisa:

20 ton / taun

katingalian:

Bubuk konéng bodas atanapi konéng

Aktivitas énzim:

≥2000U / g


panalungtikan
  • gambaran

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

Hunan Nanbeiwang Téhnologi Biologis Co, Ltd

Number Model:

12


Description:

L-glutamat oxidase mangrupikeun flavin adenine dinucleotide (FAD) salaku protease dexyl protease, anu sacara khusus tiasa ngaoksidasi asam glutamida pikeun ngahasilkeun hidrogen peroksida, amonia, sareng Diacid α-keto. GLOD gaduh kapilih stereoisomeric anu luhur pikeun substrat réaksi katalitik, efisiensi katalitik anu tinggi sareng kaayaan réaksi hampang, sareng parantos dianggunakeun sacara lega dina sagala rupa méja sapertos industri, ringan, industri kimia, pangobatan, perlindungan lingkungan, tanaga sareng panalungtikan ilmiah.


aplikasi:

Pikeun persiapan asam ketoglutaric

Taros Kami