+ 86 0731-89837621

EN
sadaya Kategori

Biocatalyst

TAROS KAMI

Tel:+ 86 0731-89837621

surélék:[EMAIL PROTECTED].com

Alamat: 1288 Jalan Purui West, Zona Pangembangan Ékonomi sareng Teknologis Wangcheng, Kota Changsha, Propinsi Hunan, Cina

  • https://www.hnnanbeiwang.com/upload/product/1574056298990342.jpg
  • https://www.hnnanbeiwang.com/upload/product/1574056298328165.jpg

Laktat dehidrogenase

Kuantitas Orde minimum:

100G

Rincian bungkusan:

Disegel dina kendang plastik atanapi kardus, 25/30 / 40kg per laras

Waktos pangiriman:

Dina hiji bulan saatos pesenan réngsé

Sarat pamayaran:

45 dinten atanapi 90 dinten

Supply Pangabisa:

50 ton / taun

penampilan:

Bubuk konéng bodas atanapi konéng

Aktivitas énzim:

10000U / g


panalungtikan
  • gambaran

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

Hunan Nanbeiwang Téhnologi Biologis Co, Ltd

Number Model:

10


Description:

Kusabab asam laktat anu loba pisan alami nyaéta L-form, dehidrogenase laktat anu biasana kami sebutkeun tina sudut pandang artina L-laktat dehidrogenase. Dehidrogenase laktat nyaéta énzim glikolitik anu ngatalisan dehidrogenasi asam laktat ka pyruvate sareng mindahkeun hidrogen ka NAD janten NADH.


aplikasi:

Énzim ieu dianggo pikeun persiapan énzimatik produk asam kritik, anu ngagaduhan pangaruh kana koénzim 1 (NAD) sareng koénzim 2 (NADP). Pyruvate bisa dipaké pikeun ngoksidasi koénzim réduksi 1 (NADH) sareng 2 (NADPH) kana koénzim teroksida 1 (NAD +) sareng 2 (NADP +) pikeun nyiptakeun koénzim na teroksidasi. Jeung sabalikna. Réaksi katalitik has nyaéta saperti kieu:


Taros Kami