+ 86 0731-89837621

EN
sadaya Kategori

Biocatalyst

TAROS KAMI

Tel:+ 86 0731-89837621

surélék:[EMAIL PROTECTED]

Alamat: 1288 Jalan Purui West, Zona Pangembangan Ékonomi sareng Teknologis Wangcheng, Kota Changsha, Propinsi Hunan, Cina

  • https://www.hnnanbeiwang.com/upload/product/1572510079816047.png
  • https://www.hnnanbeiwang.com/upload/product/1572510093898730.png

Penicillin G Acylase pikeun 7-ADCA

Kuantitas Orde minimum:

100G

Rincian bungkusan:

Disegel dina kendang plastik atanapi kardus, 25/30 / 40kg per laras

Waktos pangiriman:

Dina hiji bulan saatos pesenan réngsé

Sarat pamayaran:

45 dinten atanapi 90 dinten

Supply Pangabisa:

10 ton / taun


panalungtikan
  • gambaran

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

Hunan Nanbeiwang Téhnologi Biologis Co, Ltd

Number Model:

02


Description:

Antibiotik cephalosporin ngagaduhan kaunggulan spéktrum anu lega, kagiatan antibakteri kuat, pangaruh kuratif tinggi sareng keracunan anu handap dina aplikasi klinis. Asam 7-Amino-deacetoxycephalosporanic (disingget janten 7-ADCA) mangrupikeun panengah penting pikeun sintésis antibiotik cephalosporin sareng salah sahiji bahan baku farmasi anu paling aktif pikeun impor sareng ékspor di China. 7-ADCA disiapkeun ku jalan ngaleungitkeun asam cephalosporin G kalayan pénilase penis anu teu immobilisasi. Pajegna sederhana, kaayaan éta hampang, ngahasilkeun éta luhur, kualitas produk saé, sareng teu aya polusi lingkungan.


aplikasi:

Énzim ieu utamana dianggo pikeun ngahasilkeun 7-ADCA.


spésifikasi:

spésifikasi

25/30 / 40KG

katingalian

Partikel spherical Bodas atanapi konéng

ukuran partikel

≥100μm

Aktivitas énzim

≥350U / g

β-Lactamase

Henteu kauninga

Eusi cai

50-60%



Taros Kami