+ 86 0731-89837621

EN
sadaya Kategori

Biocatalyst

TAROS KAMI

Tel:+ 86 0731-89837621

surélék:[EMAIL PROTECTED]

Alamat: 1288 Jalan Purui West, Zona Pangembangan Ékonomi sareng Teknologis Wangcheng, Kota Changsha, Propinsi Hunan, Cina

  • https://www.hnnanbeiwang.com/upload/product/1572509299638262.png
  • https://www.hnnanbeiwang.com/upload/product/1572509298568159.png

Penicillin G Acylase

Kuantitas Orde minimum:

100G

Rincian bungkusan:

Disegel dina kendang plastik atanapi kardus, 25/30 / 40kg per laras

Waktos pangiriman:

Dina hiji bulan saatos pesenan réngsé

Sarat pamayaran:

45 dinten atanapi 90 dinten

Supply Pangabisa:

10 ton / taun


panalungtikan
  • gambaran
Tempat Asal: Cina
Ngaran Brand: Hunan Nanbeiwang Téhnologi Biologis Co, Ltd
Number Model: 01

Penicillin acylase, ogé katelah penisilin amidase atanapi pénidillin aminohololase.

Penicillin G acylase mangrupikeun énzim konci pikeun antibiotik--lactam semi-sintétis. Éta tiasa ngatalisan hidrolisis penisilin sareng asam panjangna pikeun ngaleungitkeun ranté gigir, sareng ngahasilkeun antarteu penting pikeun antibiotik β-lactam semi-sintétik, 6-aminopenicillanic acid (6-APA) sareng 7-amino-3-deacetoxy asam cephalosporic (7 -ADCA). Éta ogé ngatalisan kondensasi 6-APA atanapi 7-ADCA kalayan ranté gigir ngahasilkeun rupa-rupa antibiotik β-lactam semi-sintétis.

Énzimna umumna dicandak tina énzim intrasélular Escherichia coli sareng énzim ekstrasél Bacillus megaterium, anu parantos dianggo dina produksi industri tina perantaraan utama antibiotik β-lactam sareng antibiotik semi-sintétik β-lactam.

aplikasi:

Énzimna dianggo pikeun hidrolisis amida sareng dianggo pikeun produksi énzimatik tina panengah farmaseutikal penting sapertos 6-APA, 7-ANCA, 7-ATCA, asam amino-D-jenis, résolusi sanyawa chiral sareng panggunaan séjén.

spésifikasi:

spésifikasi 25/30 / 40KG
katingalian Partikel buleudi konéng
ukuran partikel ≥100μm
Aktivitas énzim ≥130U / g
β-Lactamase Henteu kauninga
Eusi cai 50-60%
Taros Kami