+ 86 0731-89837621

EN
sadaya Kategori

Biocatalyst

TAROS KAMI

Tel:+ 86 0731-89837621

surélék:[EMAIL PROTECTED]

Alamat: 1288 Jalan Purui West, Zona Pangembangan Ékonomi sareng Teknologis Wangcheng, Kota Changsha, Propinsi Hunan, Cina

  • https://www.hnnanbeiwang.com/upload/product/1572510506950541.png
  • https://www.hnnanbeiwang.com/upload/product/1572510508501717.png
  • https://www.hnnanbeiwang.com/upload/product/1572510507190965.png
  • https://www.hnnanbeiwang.com/upload/product/1572510507309858.png

Sintetik Penicillin G Acylase

Kuantitas Orde minimum:

100G

Rincian bungkusan:

Disegel dina kendang plastik atanapi kardus, 25/30 / 40kg per laras

Waktos pangiriman:

Dina hiji bulan saatos pesenan réngsé

Sarat pamayaran:

45 dinten atanapi 90 dinten

Supply Pangabisa:

10 ton / taun


panalungtikan
  • gambaran

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

Hunan Nanbeiwang Téhnologi Biologis Co, Ltd

Number Model:

03


Description:

Sarua salaku katerangan produk pénililin G, tapi énzim ieu ngan ukur dianggo pikeun sintésis.Tembong, ukuran partikel sareng kagiatan énzim béda sareng penicillin G acylase.


aplikasi:

Énzim ieu dianggo pikeun sintésis énzimatik tina amoxicillin, ampicillin, cefalexin, cefaclor, cefprozil, jsb.


spésifikasi:

spésifikasi

25/30 / 40KG

katingalian

Partikel buleud bulao semu coklat atanapi coklat

ukuran partikel

300-500μm

Aktivitas énzim

≥200U / g

β-Lactamase

Henteu kauninga

Eusi cai

50-60%


Taros Kami