+ 86 0731-89837621

EN
sadaya Kategori

Biocatalyst

TAROS KAMI

Tel:+ 86 0731-89837621

surélék:[EMAIL PROTECTED]

Alamat: 1288 Jalan Purui West, Zona Pangembangan Ékonomi sareng Teknologis Wangcheng, Kota Changsha, Propinsi Hunan, Cina

  • https://www.hnnanbeiwang.com/upload/product/1574054980989192.jpg
  • https://www.hnnanbeiwang.com/upload/product/1574054980893873.jpg

Threonine Deaminase

Kuantitas Orde minimum:

100G

Rincian bungkusan:

Disegel dina kendang plastik atanapi kardus, 25/30 / 40kg per laras

Waktos pangiriman:

Dina hiji bulan saatos pesenan réngsé

Sarat pamayaran:

45 dinten atanapi 90 dinten

Supply Pangabisa:

10 ton / taun

penampilan:

Bubuk konéng bodas atanapi konéng

Aktivitas énzim:

≥10000U / g

panalungtikan
  • gambaran

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

Hunan Nanbeiwang Téhnologi Biologis Co, Ltd

Number Model:

06


Description:

L-2-aminobutyric acid (L-ABA) mangrupikeun asam amino chiral non-alami sareng ngagaduhan rupa-rupa aplikasi dina widang kadokteran sareng industri kimia. Sistem pikeun nyintésis L-ABA ku leucine dehidrogenase dumasar kana L-threonine, anu diaminasi ku threonine deaminase kanggo ngabentuk α-ketobutyrate, teras keton dianggo kanggo ngaluarkeun keton. Asam diréduksi jadi L-ABA bari NADH dikonsumsi ku réaksi pangurangan diréspérasi deui ku format dehydrogenase. Persiapan asam L-2-aminobutyric dina sistem produksi ieu ngagaduhan masalah yén konsumsi koénzim seueur pisan, sahingga janten regénasi coenzyme tiasa réngsé ku formasi dehidrogenase.


aplikasi:

Énzim ieu dianggo pikeun nyiapkeun asam L-2-aminobutyric ku metode énzimatik.


Taros Kami