+ 86 0731-89837621

EN
sadaya Kategori

Biocatalyst

TAROS KAMI

Tel:+ 86 0731-89837621

surélék:[EMAIL PROTECTED]

Alamat: 1288 Jalan Purui West, Zona Pangembangan Ékonomi sareng Teknologis Wangcheng, Kota Changsha, Propinsi Hunan, Cina

  • https://www.hnnanbeiwang.com/upload/product/1574060551550378.jpg
  • https://www.hnnanbeiwang.com/upload/product/1574060551386539.jpg

Transaminase

Kuantitas Orde minimum:

100G

Rincian bungkusan:

Disegel dina kendang plastik atanapi kardus, 25/30 / 40kg per laras

Waktos pangiriman:

Dina hiji bulan saatos pesenan réngsé

Sarat pamayaran:

45 dinten atanapi 90 dinten

Supply Pangabisa:

10 ton / taun


panalungtikan
  • gambaran

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

Hunan Nanbeiwang Téhnologi Biologis Co, Ltd

Number Model:

19


Description:

Transaminase mangrupikeun kelas énzim anu ngatalisan mindahkeun amino antara asam amino sareng asam keto. Réaksi transaminase-katalis sadaya tiasa malikkeun. Transaminase bisa dibagi jadi tilu kategori utama dumasar kana substrat: L-α-amino aminotransferase, ω-amino aminotransferase, jeung asam D-amino aminotransferase. Salaku bahan utama Januvia, sitagliptin parantos janten ubar anu efektif dina widang perawatan diabetes, sareng transaminase diperyogikeun dina sintésis énzimatik tina sitagliptin.


aplikasi:

Pikeun sintésis katalitik sitagliptin


spésifikasi:

spésifikasi

25/30 / 40KG

katingalian

Partikel buleudi konéng

ukuran partikel

100-300μm

Aktivitas énzim

2000U / g

β-Lactamase

Henteu kauninga

Eusi cai

50-60%



Taros Kami