+ 86 0731-89837621

EN
sadaya Kategori

perkara

perkara

Produksi asam ursodeoxycholic ku cara ngagunakeun metoda énzim tinimbang metode kimia anu dikembangkeun ku perusahaan kami parantos ngarengsekeun masalah perlindungan lingkungan sareng efisiensi produksi konsumén urang Changde Yungang Biotechnology Co, Ltd, anu parantos ningkat ngahasilkeun produk sareng kualitas, dikirangan biaya produksi sareng ningkat kauntungan ékonomi. Proyék parantos industrialisasi.

Perusahaan kami parantos ngajalajah sajumlah téknologi anyar pikeun ngékstrak, ngamurnikeun sareng teu nyéépasi protéin enzim tina baktéri anu direkayasa genetik, ngalaksanakeun yayasan téknis padet keur sintésis asam ursodeoxycholic ku metoda énzimatik. Inovasi sapertos kieu:

1. Pikeun anu mimiti, énzim séri UD diterapkeun dina prosés asam ursodeoxycholic. Sintésis énzimatik asam ursodeoxycholic sacara disintésis sacara kimia dibandingkeun sareng anu saméméhna. Metode semi-sintésis ngagaduhan kaunggulan prosés basajan, efisiensi produksi luhur sareng perlindungan lingkungan .;

2. Nganggo induser anu anyar, nangtukeun kaayaan férméntasi anu optimal pikeun kéngingkeun ngahasilkeun énzim anu langkung luhur ku nalungtik rumus férméntasi;

3. Pangumpulan langsung énzim baktéri pikeun produksi, nyederhanakeun léngkah ékstraksi sareng purifikasi énzim, sareng ngajaga kagiatan énzim kalayan efisiensi maksimal.