+ 86 0731-89837621

EN
sadaya Kategori

budaya parusahaan

TAROS KAMI

Tel:+ 86 0731-89837621

surélék:[EMAIL PROTECTED]

Alamat: 1288 Jalan Purui West, Zona Pangembangan Ékonomi sareng Teknologis Wangcheng, Kota Changsha, Propinsi Hunan, Cina

budaya parusahaan

1. Usaha perusahaan: promosi pangwangunan sareng élmu sareng téknologi, nyandak bakat salaku pondasi, konsentrasi dina kimia héjo, sareng ngirangan faktor lingkungan

Visi perusahaan: ngadamel persiapan énzim perusahaan biologis kana produk béntang kalayan daya saing inti dina industri

3. semangat perusahaan: serius, kerja keras, tanggung jawab, inovasi

4. Gaya perusahaan: pragmatis, ngahijikeun, jujur, tanggung jawab

5. Falsafah Usaha: ikhlas, profesional, gancang sareng éfisién

6. Konsep jasa: ngamajukeun sareng kakuatan tim mereun, ngudag sareng ngalegaan harepan pelanggan

Konsep Kualitas: kualitas heula, palanggan tiheula

8. Konsep kasalametan: kaamanan mangrupikeun tanggung jawab, kasalametan mangrupikeun kauntungan, kasalametan mangrupikeun kabagjaan