+ 86 0731-89837621

EN
sadaya Kategori

Panambah aditif

TAROS KAMI

Tel:+ 86 0731-89837621

surélék:[EMAIL PROTECTED]

Alamat: 1288 Jalan Purui West, Zona Pangembangan Ékonomi sareng Teknologis Wangcheng, Kota Changsha, Propinsi Hunan, Cina

  • https://www.hnnanbeiwang.com/upload/product/1592554789735802.jpg
  • https://www.hnnanbeiwang.com/upload/product/1592554789834167.jpg

D-Kalsium Pantothenate

Tempat Asal: Cina
Ngaran Brand: Hunan Nanbeiwang Téhnologi Biologis Co, Ltd
Number Model: 24
Kuantitas Orde minimum: 100G
Rincian bungkusan: Disegel dina kendang plastik atanapi kardus, 25/30 / 40kg per laras
Waktos pangiriman: Dina hiji bulan saatos pesenan réngsé
Sarat pamayaran: 45 dinten atanapi 90 dinten
Supply Pangabisa: 500 ton / taun


panalungtikan
  • gambaran
  • aplikasi

D-Kalsium pantothenat nyaéta bodas bubuk bodas atanapi bodas sapertos bodas. Éta bébas larut dina cai; leyur dina gliserin; rada leyur dina aseton, métanol sareng alkohol; sacara praktis teu leyur dina éter sareng kloroform. Éta kawilang stabil dina hawa sareng cahaya di daérah anu garing tetep jauh tina overheat. Éta bakal dihidrolisis dina leyuran cai; hidrolisis sapertos tiasa digancangan ku panas, alkali sareng asam. Rak, nganggo wadahna anu asli asli jauh ti panonpoe sareng beueus, tiasa 24 bulan.


spésifikasi:

item spésifikasi
katingalian Bubuk bodas atanapi tipél padet
Assay (Dasar Gering) 98.0% ~ 102.0%
Puteran optik spésifik (Dasar garing) + 25.0 ° ~ + 27.5 °
pH 6.8 ~ 8.0
Eusi kalsium (Dasar garing) 8.2% ~ 8.6%
Tekad nitrogén (Dasar Basah) 5.7% ~ 6.0%
logam beurat ≤0.002%
Leungitna on drying ≤5.0%
Eusi métanol ≤0.3%



Hal ieu loba dianggo di industri farmasi, kadaharan sareng eupan. Dina industri ubar sareng farmasi, éta janten salah sahiji produk ubar Vitamin B pikeun ilubiung dina métabolisme protéin, karbohidrat sareng lemak. Dina industri pangan, éta dianggo salaku suplemén nutrisi sareng enhancer. Dina beternak ternak, éta dianggo minangka aditif feed kumpulan Vitamin.

Taros Kami